Intalnirea

327 25 5
                                    

Stiti acea senzatie cand este foarte frig afara si iti dardie dintii ei bine asa sunt si eu acum in acea situatie dar numai ca imi dardie de emotii. Inchid usa casei mele si imi indrept privirea spre bolidul negru care tocmai a oprit in fata mea , Se da jos din masina sa imi deschida usa , rochia mea neagra  cu tocuri inalte nici nu se compara cu costumul lui bine parfumat ce ii pun in valoare corpul al naibi de facut , ochii albastri si buzele carnoase ma lasa fara aer jur ca as vrea sa ii gust buzele ale  .... Da sa revenim ii multumesc pentru amabilitatea sa si urc pe scaun .

-Esti foarte frumoasa in aceasta seara !

-Multumesc ! Spun eu si tot odata as vrea sa ii fac la randul meu cateva complimente dar ma abtin .

-Te-ai gandit unde ai vrea sa mergem ?

-Nu am nici o idee!spun eu.

-Ok mergem la o terasa !

-Bine .

Nu ma deranja nimic mai mult decat privirile oamenilor de la acea terasa , dar este posibil sa mi se para mie , comand un suc si incep sa privesc adanc bunaciunea din fata mea care zici ca e rupt dintr-o revista playboy , tresar la auzul voci sale .

-Cu ce te ocupi ?



-Pai sunt doctor stomatolog !


-Wow , nu prea pari a fi fost o tocilara !

-Ceee dar nu am fost tocilara !


-O bine cum spui tu .


-Da tu ... Cu ce te ocupi ?

-Eu nu sunt doctor stomatolog ca tine insa stiu ce vreau de la aceasta viata si stiu ca cea mai frumoasa femeie din lume e in fata mea !



-Multumesc !ii spun eu si vad cum pleaca de la masa si se intoarce cu un buchet de trandafiri albi , adevarul e ca am mai primit pana acum trandafiri dar de aceasta data am avut   un sentiment de placere ceva inexplicabil .



-Multumesc frumos!



Acesti ochii ma inebunesc profund iar parfumul lui te duce intr-o lume necunoscuta ,  terminam de baut sucu si intram in masina nu stiu daca mi se pare mie sau Cristyan e din ce in ce mai aproape de mine atat de aproape incat ii simt respiratia pe buzele mele , atat de aproape incat imi inchid ochii iar inima mea o ia la "goana",buzele mele simt alte buze carnoase acele buze bine conturate si cu un gust aparte limba lui e acum infasurata cu limba mea iar eu tresar cand mana lui patrunde in parul meu . Nu stiu cat a durat acel sarut dar pentru mine a fost ore intregi  as vrea sa mai repet dar stiu ca nu se poate .


-Papusa ti-a placut ?

Mai si intreaba omu asta daca mi-a placut ?

-Pai cred ca se putea si mai bine !zic eu apoi incep sa rad si ii dau cu pumnu prietenos peste umar , imi zambeste  si imi mangaie parul .


-Papusa e ora 23:00!



-Doamne cred ca o sa ma omoare mama !


-Vin eu sa te apar? Spune el si incepe sa rada .

Imi iau la revedere si ies din masina privind cum bolidul din fata mea se indeparteaza .

Intoarce-te la mine Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum