Maya

792 38 10
                                    

Deschid ochii si vad cum o raza de soare isi face aparitia in camera mea , pun mana pe telefon si aproape sa cad jos cand vad ca am zece apeluri pierdute si trei mesaje:

-Da raspunde la nenorocitu ala de telefon !

-Sa nu-mi spui ca inca nu te ai trezit !

-Doamne Andra suna-ma urgent!

Acum chiar ca am ramas muta oare a patit ceva fata asta sau e doar o gluma proasta ca de obicei , o apelez din nou si de data asta nu raspunde , ei bine chiar ca sunt ingrijorata . O sun inca odata si inca odata dar nimic .....la dracu Maya raspunde azi ....dupa cateva minute beau un ceai si ma imbrac intr-o pereche de blugi albastri si o bluza alba . Aud soneria telefonului si raspund :

-Alo !

-Andra  scuze ca nu ti am raspuns dar eram la cumparaturi te-am sunat fiindca vroiam sa te invit la o petrecere , nui asa ca vii ?

De cand îi plac ei cumparaturile si despre ce petrecere este vorba , sper ca nu am uitat nimic .

-Maya despre ce petrecere este vorba ?

-Ai sa vezi ,tu doar vino imbracata ca la nunta si gata !

-Bai are loc vreo nunta si nu stiu eu wtf...ce se intampla?

-Ai sa vezi acum nu prea am timp , te am pupat apropo la ora 20:00maine seara  la restaurantul "Darvin" pa !

Asta chiar e ciudat pe bune !  Mai tarziu merg la cabinetul unde lucrez ca si stomatolog imi salut sefu si incep cu programarile  .

-Deschide gura mare si spune aaaaaaaaa , îi spun eu unei fetite atat de adorabila pacat ca trebuie sa ii scot un dinte si sa o fac sa sufere .

-Te doare ?

-Putin , spune fetita .

-Am terminat ,nu trebuie sa mananci si sa bei nimic timp de o ora , îi spun fetitei . Ea da afirmativ din cap si ma ea in brate .

Plec de la cabinet si intru in mall nu de alta dar am o petrecere surpriza de care eu nu stiu nimic si sa imi cumpar o rochie eleganta de nunta asa cum spunea Maya . Vad o rochie albastra lunga cu decolteul nu foarte adanc si o probez , dupa cateva momente de stat in cabina de proba ma hotarasc sa o cumpar si sper din suflet sa fie o petrecere wow fiindca am dat o suma mare de bani pe rochia asta. Intru in autobuz si ajung acasa aici imi salut mama si "infulec "mirosul ciorbei atat de intens adevarul este ca la ce foame ma pazeste acum as manca orice chiar si tocanita matusii care chiar e oribila si cand zic oribila vorbesc serios . Ma desbrac de hainele purtate la cabinet si vin la masa , ca de obicei ii spun mamei mele cum a decurs ziua de azi cati pacienti am avut si ce rochie mi am cumparat..... da logic ca nu i-am spus si de pretul ei altfel se isca o mare cearta intre noi . Merg in camera mea si astept momentul in care somnul isi face aparitia . Si dupa cum ati vazut cam asa decurge o zi din viata mea .

Intoarce-te la mine Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum