/8/

110 12 0
                                    

,,Ma-ma-mari... to... to... to nie je pravda ! Povedz, že je to len hlúpy žart ! Marinette... prosím...'' triasol si so mnou.

,,Nechaj ma... neviem kto si a kým si,'' odpovedala som ti chladne.

,,Nie... je to len moja vina... celé to je moja vina...'' šepkal si a zase padol do kolien... no teraz si ma už pustil.

A ja som odišla k žene, ktorá ma volala... jej chladné pery sa zdvihli do úsmevu... v ruke sa jej objavila dlhá snehovo biela palica zo žiarivým červeným rubínom na vrchu. Len čo som bola pri nej... zdvihla palicu.

,,Ešte nemáš srdce celé ľadové... zostáva posledná etapa... moje meno Tikkinia... no ty ma však oslovuj Tikki... Lady Tikki,'' povedala mi chladne a zdvihla palicu do vzduchu.

Okolo mňa sa zdvihol prášok snehu... obalil ma vo veternom tornáde a zdvihol do vzduchu... čiastočky snehu sa zasekávali v mojich očiach a píchali ako sklo... a jeden... sa zabodol v mojom srdci...

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Viete... keď sa meníte... cítite bolesť... lebo vnútri viete, že ste rovnaký a tá zmena vám len pripomína prečo ste sa zmenili... ja to tak mám..

Di_Dee

Snowflakes ✅Where stories live. Discover now