6 ,,Kodėl neturėčiau?"

2.6K 111 0
                                    

Hope pov.

Katherin išėjus išlipau iš lovos. Neverta jais pasitikėti. Tikrai nevažiuosiu viena ir neapsiginklavus. Ne, ne, taip lengvai jiems nepavyks manęs nužudyti. Jie nenužudys manęs, o tuo labiau Zaros. Tikrai nebūsiu kvaila ir nesivesiu Zaros. Man geriau ją turėti laisvą, kad ji man padėtų, nei kad mes abi būtume ant mirties slenksčio.

Aš: Paruošk mikrofonų, visokių sekimo priemonių ir panašiai. Manau, kad jie nieko nenori iš manęs sužinoti, o nori atkeršyti. Aš nieko apie tą penketuką nežinau.

Alex: Atvažiuosiu. Atvešiu visų tų dalykų ir ginklų. Ar reikės žmonių?

Aš: Manyčiau, kad kelių, kurie būtų netoliese. Norėsiu, kad tu viską sektum ir klausytum. Jei ką, gelbėsi mane.

Alex: Gerai. Lauk manęs.

Daugiau nieko neparašiau. Pasiėmiau iš spintos juodas timpas, juodą džemperį. Vonioje atlikus rytinę rutiną, išėjau iš jos. Katherin jau buvo išvažiavusi. Aš vis dar manau, kad jie kažką rezga.

Kambaryje laukiau Zaros, o tiksliau Alex. Mano kambario durys atsidarė ir pro jas įžengė Alex.    

- Štai įranga. Aš būsiu viešbuty. Su tavim važiuos du vaikinai. Nebijok, neišprievartaus. - pridūrė nusijuokus, kai pamatė mano reakciją. - O dabar paruoškim tave.

Ji apkaišiojo mane mikrofonais ir sekimo įranga. Pasiėmiau kelis ginklus. Tada ji išvažiavo. Vos prisijungus prie visko, ji man parašė žinutę ir tada nusprendžiau važiuoti.

Aš nulipau į apačią ir dėjausi savo kedukus. Pasiėmiau nuo spintelės mašinos raktelius ir telefoną. Tada išėjau. Lauke manęs laukė du maždaug mano amžiaus vaikinai.

- Panele Kate? - paklausė vienas.

- Nevadinkit manęs Kate tokiose vietose. Hope. – atsakiau.

- Aš Luke. O čia Calum. - prisistatė tas pats ir pristatė savo kolegą.

- Gerai, jūs mane turėsite saugot. Jei man kas nutiks, klausysit Alex kitaip Zaros nurodymų. – pasakiau, o jie linktelėjo.

Aš įlipau į savo mašiną, o jie į savąją. Jie važiavo paskui. Privažiavus vietą, aš sustojau prie kitų mašinų, o vaikinai kiek toliau. Čia buvo visų mašinos. Vis vien manau, kad jie kažką rezga.

Pabeldenau į duris. Jas atidarė Nic. Ji sumurmėjo užeik. Svetainėje sėdėjo visi. Na, išskyrus vaikinus. Nu, gerai, gerai, čia buvo ir vaikinai, kuriuos pašovė Zara.Nu ir kaip čia ji klišai šaudo? Nebuvo tik Louis.

- Gerai, baikit. - pasakė Katherin. – Papasakok tai, ką norim žinoti.

- Bent vienas iš jūsų mirė. - pašaipiai pasakiau.

- Louis nemirė. Jis viršuje. - atsakė Liam sugadindamas mano džiaugsmą.

- Tai tipo bijo? – paklausiau pašaipiai nors, iš tiesų, tik bandžiau ir toliau vaidinti nepažeidžiamą, tačiau tokia yra Kate, o ne aš.

- O ko turėčiau? - paklausė Louis.

- Pirmiau priesaika, tada papasakosiu. – paprieštaravau.

- Tu čia viena, tad mes lengvai tave galim pasalint. - pasakė Louis.

- Ar tikrai manai, kad jumis pasitikiu ir važiuočiau čia viena? Labai klysti, jei taip manai. Aš čia ne viena. Ir nebejėgė. - pasakiau.

Do You Remember Me? (1)Where stories live. Discover now