Prolog

56 5 0
                                    

Dave se probouzel z omráčení. Uviděl před sebou Dartha Vadera a dva Stromtroopery. Začali se ho vyptávat po Luku Skywalkerovi.

,,Já nevím, já ho neznám," odpověděl Dave. Vader ho Silou omráčil. Poté Vader odešel. Ty Stormtroopery nechal v místnosti.

Když se Dave probudil, zjistil, že má protržená pouta a Stormtroopeři leží mrtvý na zemi. Poté uslyšel hlas. Hlas, který mu říkal.

,,UTEČ! UTEČ! KOUSEK ODTUD JE HANGÁR! VEM LOĎ IMPÉRIA A ODLEŤ DO BEZPEČÍ!"

Dave ten hlas poslechl. Od jednoho ze Stormtrooperů si vzal blaster a už utíkal směrem k hangáru. Ale v hangáru ho čekalo nemilé překvapení. Boj mezi Povstalci a Stormtroopery. Dave střílel po Stormtrooperech. Nakonec zvítězili. Dave rychle nasedl na loď a už letěl směrem na Tatooine, jeho domovskou planetu.

------------------------------------------------------Na Tatooine----------------------------------------------------------

Dave vystoupil z lodě. V lodi ještě stihl aktivovat sebedestrukci. Loď tedy vybouchla. Poté se Dave plahočil pouští. Poté uviděl město. Město které dobře znal, město, kam s otcem chodili prodávat především potraviny.

Ale třikrát běda!

Dave uslyšel zvuk Písečných lidí. Utíkal jako na Maratonu do města, protože věděl, že tam bude v bezpečí. Jen tak tak uskočil, protože ho jeden z Tuskenů málem trefil blasterem. Už to byl jen kousek. 20 metrů. 10 metrů. Na pěti metrech od města se Tuskeni vytratily, jako by se do země propadli. Dave tedy vešel do města. Na Hvězdě smrti ještě stihl vybrat peníze od Stormtrooperů. Měl u sebe 21000 kreditů. Zašel do kantýny.


Tak. Nová knížka je na světě. Omlouvám se, že nemám moc přímé řeči a že tato kapitola je krátká. Doufám, že se vám můj příběh o Daveovi Starkillerovi a Star Wars bude líbit.

                                                                                                             DaveStarkiller

PS. Změnil jsem si jméno na wattpadu z Dave6666 na DaveStarkiller. Doufám, že to nikomu nevadí. :)

PPS. Tuskeni = Píseční lidé, což by měli Warrioři vědět, ale raději to sem dám ;)

Dave Starkiller (Star Wars ff CZ)Kde žijí příběhy. Začni objevovat