35

195 13 0
                                    

Här låg jag igen. I en sjukhussäng i ett vitt rum. När jag var påväg hem igår kväll hade en bil kört på mig. Eller jag hade flugit up fönsterrutan, så jag kom inte under. Som tur var det en liten väg så bilen körde bara i 20-30 km/h. Jag har brutit armen och fått en stor jävla hjärnskakning. Mitt huvud värker som om de ligger mellan en bänkpress. Illamåendet var inte bättre heller.

Signe och Kajsa har varit här och hälsat på men inte Mac. Till och med Tinus har skickat ett sms men det kan visst inte Mac göra.

<Knack, knack>

Jag riktar blicken mot dörren som öppnas och in kommer Signe.

"Hej!" säger jag med ett leende på läpparna.

"Hur mår du?"

"Skit, rent ut sagt"

"Har Marcus varit här?"

"Nej" sa jag en aning tystare.

Jag kände hur sängen sjönk ner lite.

"Vill du prata?"

*

Sjuksköterskorna hade precis varit här kollat hur jag mått, men nu var jag själv. Det var också nu min första tår letade sig ner för kinden. Jag hatar att gråta framför folk. Mac är säkert med den där tjejen. Hon var mycket finare än mig och äldre så det skulle inte förvåna mig om någon skulle vilja ha henne istället för mig. Varför ska det va så svårt? Marcus gör så jag ler och mår bra men också att jag gråter och mår skit.

<Knack, knack>

Snabbt torkade jag bort mina tårar. In kom Tinus. Ett hopp spreds sig i min ömma kropp. Kanske skulle Mac komma gåendes efter Tinus, men nej. Han stängde dörren och den öppnades inte igen.

"Har du gråtit?" Frågade han försiktigt med ett medlidande leende.

"Fick bara extrem huvudvärk" ljög jag.

Som sagt hatar jag att gråta framför folk, speciellt om jag mår dåligt. Har jag skadat mig spelar det inte så stor roll.

"Ville bara se hur du mådde"

"Jag mår okej, men vart är Mac?"

"Ehm, han kunde inte komma"

"Martinus, vi måste dra och fixa" ett huvud visade sig i dörröppningen. Det huvudet tillhörde Kjell Erik.

"Hej då!" Sa han och gav mig en mysig kram som han brukade ge.

Då var man ensam igen då.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~Sry för kort och skit dåligt kapitel men några kompisar från Gbg är här så hinner inte skriva lika mycket o bra. Kommer inte vara så bra upd under denna veckan för har så sjukt mycket att göra i skolan men sen så blire bättre❤️

Tack alla som läser den här och min andra bok (I'm youre dancer)💗

Är jätte förskyld o tänk om Mac kunde komma med typ glass👑 någon som kan fixa de till mig???¿¿

Pöss💗🍍🍌

Fan vad jag älskar digDär berättelser lever. Upptäck nu