Olivia.

5.5K 219 36
                                    

Do školy jdu jako mrtvola.Doslova.V noci jsem prospala maximálně čtyři hodiny.Nevím,jestli to bylo kvůli mým myšlenkám,kterých jsem měla v hlavě tunu(ještě teď jich v hlavě dost mám) a nebo,že jsem si "náhodou" na internetě našla knihu,jejíž děj byl - až na pár maličkostí - stejný,jako můj dosavadní život.Za noc jsem jí přečetla celou a skončilo to tak,že se hlavní hrdinka s jejím amantem už v životě neviděli.

Procházím přes areál školy s hlavou svěšenou a očima zabodnutýma k zemi.Nechci se podívat k lavičce,protože pokud tam stojí a kouří ty své cigarety,nechci ho vidět.Nedokázala bych s ním udržet žádný oční kontakt.

Začíná mi pobolívat trochu hlava,když vycházím schody.Mé kruhy pod očima jsem zkusila zamaskovat korektorem,ale nevím,jestli to nějak zafungovalo.Své vlasy mám stáhnuté do vysokého culíku a dneska jsem se rozhodla jen pro černé džíny,šedé triko s kapsičkou na prsu a tenisky.Přes sebe jsem si hodila ještě černou zapínací mikinu,ale tu si hned sundám,jakmile dojdu ke skříňce,kterou otevřu.

Vezmu si ze skříně potřebné učebnice a zavřu jí.Svojí hlavu si o ní hned opřu.Studený kov mi začne chladit čelo a mě to začíná uklidňovat.Musím vypadat jako blázen.

"Někdo nám vstal z postele špatnou nohou."ozve se za mnou.Musím tomu člověku v duchu poděkovat protože bych asi jinak usnula ve stoje.Dá se vůbec usnout ve stoje?

"Jo."otočím se a spatřím Sammyho s jeho věrným společníkem Carterem.Někdy mi příjde,že je Carter takový jeho ocásek.

"Špatné sny?"optá se mě.Vypadá ustaraně,zatímco se Carter nepřítomně rozhlíží po chodbě.

"Možná."pokrčím rameny,"potřebuješ něco nebo tak?"

"Cože?Ne,jen jsem tě viděl,jak jdeš do školy.Ani ses na nás nepodívala.Becca za tebou chtěla jít.Ale nakonec jsem šel já.I když jsem měl trochu strach,aby mě Dallas potom neseřval,že mu lezu do zelí."uchechtne se,ale jeho úsměv hned zase zmizí.Přepadne mě divný pocit při zmínce jeho jména.

"To jsi hodný."pousměju se a podívám se na Cartera,který se z rozhlížení po chodbě,zaměřil na náš rozhovor.

"A já jsem tu,protože mi baví lézt Sammymu do prdelky."usměje se.Zasměji se,když mu dá Sammy malou pěstí do ramene.Carter opravdu umí rozesmát."Ale samozřejmě jsem taky potřeboval vědět,co s tebou je.Jsem přece tvůj bff."

"A to jsi vzal jako kde?"Sammy se na něj podívá.

"A nejsem?"zeptá se mě Carter.Jejich pohledy spočinou na mě,ale já je v tu dobu neposlouchám.Ani se na ně nedívám,protože se zrovna stalo to,co jsem nechtěla.Vešel do školy a hned jak mě spatřil,vznikl z toho oční kontakt.Nedokážu vyčíst z jeho obličeje to,jak se asi cítí.V podstatě jako vždy.Oba kluci přede mnou se otočí mým směrem kam koukám a hned jak to udělají,Cameron se otočí a zmizí v davu.

"Ou."jako první se ozve Carter s pohledem stále upřeným na místě,kde před tím stál Cameron.Sammy se na mě lítostivě dívá a já se radši dívám na své boty."Buď se něco stalo mezi vámi nebo potřeboval nutně na záchod a tak za tebou příjde za chvilku."

Podívám se na ty dva.Sammy Cartera právě vraždí pohledem a v hlavě ho nejspíš fackuje.

"Okej,sorry."zvedne ruce v obranné gesto.Dá mi poslední pohled,kdy se na mě pousměje a zmizí.

"Udělal ti něco?"zeptá se mě.

Mlčím,už z mého pohledu je poznat,že jsme se pohádali.Sammy se dlouze nadechne,aby nezačal nadávat.

"Potkali jsme Shawna."řeknu jednoduše.

"Mendese?"zeptá se.V jeho hlase jde poznat,že se hodně diví.

Bad Boys, Good LipsWhere stories live. Discover now