17. Konec noční můry... A nebo teprve začátek?

460 40 4
                                    


Když jsme přijeli do hotelu tak se mi podařilo usnout. Když jsem se probudila tak jsem si všimla, že tu není Vincent. Šla jsem tedy ke Scottovy a Mikeovy. Samozřejmě tam byly všichni a dívali se na zprávy:

Freddy fazbear pizza shořela. Příčiny zatím nejsou známé. Ale podle všeho se něco pokazilo uvnitř. Ale ani to nebude bránit k tomu, aby firma Aftonons robotics udělala ještě lepší a bezpečnější Animatronici! Rozhodli jsme se, že uděláme rozhovor s majitelem firmy. Poslechnete si ho.

Jenom to redaktorka dořekla, tak Vincent vzal ovladač a vypnul televizi. ,,Vincente! Co děláš?! Zapni to! Rychle!" Křikla jsem na něj. Vincent zakroutil očima a ovladač pustil na zem: ,,Sakra! Já jsem ale nešika co?" Řekl ironicky a zadíval se na rozbitý ovladač od televize. ,,Vincente?!? Tak výš co? Můžeš nám to vysvětlit osobně!" Odpověděla jsem naštvaně. ,,Ok... Takže nějaká firma bude dělat nové Animatronici, stačí?" Řekl a zadíval se na mě. ,,Ale to jsem nemyslela! Co to má společného s tebou?!?" Odsekla jsem. ,,Některé věci.... Člověk nepochopí, proto je lepší se na ně ani neptat." Odpověděl a dal najevo, že už se o tom nechce bavit. ,,Jak nepochopí?!? Sakra! Odpověz normálně!" Křikla jsem na něj. ,,Možná..." Řekl a odešel. ,,Kluci? Vy asi víte, o co jde, ne?" Zeptala jsem se ostatních když Vincent odešel. ,,Možná jo... Ale Vincent má pravdu... Pár let ti to nemusí dělat starosti." Řekl Scott a zadíval se na vypnutou televizi. A já bez slov taky.

---

Takže jsem to udělala trochu kratší než jsem čekala (můj blbý počítač mi zmazal mojí práci! -.-), Ale tohle byl úplně poslední díl. Ke trojce se vyjádřím až v Infu, které vyjde za chvilku.

Life is crazy 2Kde žijí příběhy. Začni objevovat