10. V kavárně

523 46 17
                                    


Když jsme přijeli do hotelu tak jsem si lehla a na chvíli jsem usnula. Když jsem se vzbudila tak Vincent už byl bůh ví kde. Tak jsem vstala a šla ho najít. Byl u Mika a Scotta. ,,Ahoj zlato jak ses vyspala?" Zeptal se Vincent. ,,Eh, to mluvíš ke mně nebo k Pikachuovy?" Zeptala jsem se ho ironicky. ,,Ha ha ha.... Tak jdem do té kavárny?" Zeptal se. Já jen kývla a šli jsme (i s Mikem).

O hodinu později. V kavárně

Sedli jsme si ke stolu a přišla k nám servírka které byl vidět výstřih až nechtějte vědět kam. ,,Dáte si něco?" Zeptala se mile. Kluci objednali kafe a nějakou zmrzlinu. A když odešla tak Mike řekl: ,,Vincente? Vsadím se že od té servírky nezískáš telefonní číslo!" ,,A když získám?" Zeptal se Vincent. ,,Tak půjdu k Freddymu dám mu pusu a řeknu mu že ho miluju." ,,Tak tedy jo." Řekl Vincent. ,,MOMENT! VINCENTE SI VÁŽNĚ MYSLÍŠ ŽE TĚ TO NECHÁM UDĚLAT?!?" Křikla jsem na něj. ,,Ty toho naděláš, na tebe žádná děvka co má výstřih po kolena nemá." Ujistil mě Vincent a šel za tou servírkou.

(Vincent-V, Servírka-S)

V: Ahoj krásko:3.

S: Ahoj kocourku:3.

,,CC Ahoj kocourku, fuj ani neví jak se k němu má chovat!!!" Odfrkla jsem naštvaně.

V: Hele podívej raketa!

Křikl Vincent a ukázal na okno. Servírka se otočila a Vincent mezi tím vzal růži co byla ve vázy za ním. Když se otočila zpátky na Vincenta tak jí Vincent růži dal.

V: Jedna růže pro růži:3.

,,Co to?!? Mě růži dal naposledy na svatbě!!!" Zase jsem naštvaně odfrkla.

S: Je ty jsi milý:3 Jak ti říkají?

V: Mě Vincent a tobě?:3

S: Já jsem Rose:3. (jiné jméno mě fakt nenapadlo:D)

Ale pak té servírce asi došlo o co Vincentovi jde a vlepila mu facku. ,,Úchyle!" Křikla na něj a šla k Mikovy.

S: Ahoj:3

M: A-A-AHOJ Vykoktal Mike.

S: Ty máš tak hezký oči:3.

M: Sakra! Já jsem gay!!! Křikl Mike na celou kavárnu.

S: A já jsem medvídek pů. Takový hezký kluk přece nemůže být gay:3.

Na to už Mike radši nic neříkal a šel si sednout o stůl dál. Za chvíli za servírkou přišel zas Vincent.

V: On ti za nic nestojí:3

S: Si nedáš říct co?

V: NE-E

Ale tu servírku (konečně!!!) zavolal šéf.

S: Tak výš co? Pak mi brnkni:3.

Řekla a strčila Vincentovi do ruky papírek s telefonním číslem. Pak se uráčila odejít. Vincent přišel za Mikem a vítězně se na něj podíval: ,,Freddy čeká:3." Mike na něho chvíli ironicky hleděl a pak otřepal hlavou a koukal do stolu. ,,Jo a kdyby něco, asi ses té holce líbil. Tak jestli chceš tak ti to číslo dám:3." Řekl Vincent s psychopatickým úsměvem. Na to Mike nic neříkal vstal a vlepil Vincentovi facku: ,,Přestaň furt narážet na to co jsem!!!" Křikl na něj. ,,Uklidněte se kluci! Dívají se na nás lidi!!!" Okřikla jsem je. Vincent a Mike se prvně podívali na mě a pak na ostatní co na nás jen divně koukali. ,,Co civíte? To jste nikdy neviděli hádku?" Zeptal se ironicky Vincent. Oni jenom zavrtěli hlavou a věnovali se zas tomu co dělali před tím. ,,Miku? Výš co by bylo super?" Zeptal se Vincent. ,,Ne to fakt nevím:/." Odfrknul Mike. ,,Kdyby na tebe až budeš dávat tu pusu Freddymu ostatní koukali do kamer, hlavně Scott!" ,,Ses zbláznil? Ještě si bude myslet že ho podvádím s Freddym!!!" Křikl Mike. ,,Sázka je sázka!" Vyhrkl na něj Vincent. Ale pak Vincentovy zazvonil mobil. ,,Hele to je Jeremy!" Řekl Vincent a zvedl to. ,,Jeremy? Copak je? COŽE?!? A sakra!!! Hned jsme tam!" ,,Co se stalo Vincente? „ Zeptala jsem se. ,,Je u nás Alex, Animatronici ho prý málem zabili." ,,COŽE?!?" Vyhrkla jsme s Mikem dohromady. ,,No tak neseďte tu jak pecky a pojďme!!!" Křikl Vincent. Podívala jsem se na Mika a šla jsem. Vincent zavolal taxík a jeli jsme zpět do hotelu.

V hotelu

Když jsem přišla do pokoje Scotta a Mika tak jsem viděla tu hrůzu......

Pokračování příště:P:D


----

Sorry že včera nic nevyšlo ale já mám čím dál míň času. Taky dělám FNaF teorie (měli by vyjít za chvilku) Taky se mi podařilo udělat ve FNaF 1 šestou noc (party hard:D) takže mám dvě hvězdičky a za boha nemůžu přijít na to za co se získává ta třetí. Takže kdyby někdo věděl poraďte pls:3.

Life is crazy 2Kde žijí příběhy. Začni objevovat