-1-

94K 1.6K 281
                                    

Yorumlarını bekliyorum. Herşeyden önce okumanız bile yeterli!

Yaz aylarından nefret ediyordum.

Tepenize vuran yakıcı güneş ve sizi terleten sıcak esen rüzgar. İstanbul'da yaz ayları cidden çekilmiyordu.Maalesef ki bir ailem ve onlarında bir yazlığı yoktu. Bir tek babam vardı ve onunda tek isteği benim geberip gitmemdi. Aynı annem gibi.

Babam eline geçen parayı kumara ve içkiye yatıran bir adamdı. Her gün eve döndüğümde kavga ettiğim ve içtiği sigaradan dolayı çok fazla küfür ettiğim bir adam. Ben sigaradan nefret ederim ve o adam her gün o zıkkımı içiyordu!

Otobüs durağının önünden geçtim ve elbisem yüzünden bana atılan lafları önemsemedim.

''Bebeğim! Baksana biraz!'' Önümde duran son model yarış arabasına ve içindekilere baktım. İstanbul'da bunlardan kalmış mıydı yahu?

''Ne var?''

Yeşil bir elbiseyle üniversiteye gitmek boktan bir fikirdi ve bunu şuanki olay açıklıyordu. Bunlar bizim fakülteden değillerdi. Belki bizim okuldan bile değildi.

''Seni gideceğin yere bırakalım mı fıstık?''

Konuşan kumral çocuğun egosunu tatmin etmek için yanındaki güldü ve tokalaşmak için elini uzattı.

''Polis merkezine gideceğim. İsterseniz bırakın. İşimi kolaylaştırırsınız ha?''

Kumral çocuğun suratı ekşidi ve yanındakiyse 'uuu' diye bir ses çıkardı. Geri kafalının tekiydiler. Cidden bu 'uu' denecek bir laf değildi. Aklımda ilk bunu söylemek gelmişti.

''Arda bas gidelim hadi.''

Kumralın ismi Arda'ydı demekki. Bu çocuk fazla seksiydi ve ismiyle tam olarak uyum içindeydi. Kesinlikle çok seksiydi.

''Seni sonra bulacağım Eylül.''

İsmimi duymamla koca gözlerimi açarak onlara baktım. Bana sert bir bakış attı ve motor ciyakladı. Arkasından çıkan dumanla yüzümü buruşturdum. Basıp gitmişlerdi. İsmimi nereden biliyordu ki?

Fakültenin kapısında yavaşladıklarında bizim fakülteden olduğunu anladım. Dönemin başlarıydı ama bu üniversiteye koca iki yılımı vermiştim . Bu çocuk bu dönem yeni gelmişti. Hiç şüphesiz üniversitedeki en iyi çocuk oydu.

İç çektim ve düz topuk ayakkabılarımla hızlı hızlı yürümeye başladım.

Maalesef ki gün boyu aklıma tam olarak bu konu takılacaktı. 'Bu çocuk ismimi nereden biliyor?'

SORUNLU AŞK ☠Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin