Bro-SisMance a upír Nikouš

1.3K 124 35
                                    

Nikdy jsem netušil, že by tyhle věci zašly tak daleko. Ale když jsem toho byl svědkem, musel jsem se zavřít ve svém srubu a čekat, až to pomine. Tedy, čekal bych tam, kdyby tam na mě nevybaflo upíří překvapení. Ale teď by to nedávalo smysl, kdybych začal od konce. Vraťme se tedy na začátek příběhu.

Právě jsem byl s Hazel v Táboře Jupiter. Povídali jsme si, no, spíš mě vyzvídala ohledně Willa.
,,Notak Nico, jsem tvoje sestra!"
,,Já přísahám, že mezi námi nic není! Je to jen doktor!" Samozřejmě jsem lhal.
,,A proč se teda červenáš jako rajče." Sakra!
Sklonil jsem hlavu a snažil se odehnat červeň z tváří.
,,No, měl bych se vrátit do tábora." objal jsem Hazel a snažil se zakrýt si stále rudý obličej.
,,No jo Nico, ale informace si stejně seženu." šťouchla do mě a já se zasmál. Bylo nezvyklé se pořád smát. Bolí mě z toho pusa.
Pak jsem odcestoval stíny zase do Tábora Polokrevných. První věc, kterou jsem viděl byla bromance mezi Jasonem a Percym.
,,Wow bro, máš tak krásné oči."
,,Bro, ty máš-"
Radši jsem odešel. Zašel jsem si k Diově pěsti, když v tom jsem uslyšel Piper.
,,Aw sis, máš tak úžasný vlasy."
,,Notak sis, ty jsi ale krásná." Annabeth?
A vážně, byly to ony. Vytřeštil jsem oči. Nejdřív Percy s Jasonem a teď Piper a Annabeth. Ta Annabeth, která prošla Tartarem jako já, ta Annabeth, která držela oblohu, ta Annabeth s intelektem a tak vysokým IQ, aby věděla, jak jsou tyhle bromance a teď pravděpodobně sismance divné.
Radši jsem šel k sobě do srubu. Cestou jsem narazil opět na Percyho a Jasona.
Zachytil jsem slova bro, krásný, nejhezčí a svaly. Otřásl jsem se jen při myšlence, o čem si asi mohli povídat. Zrychlil jsem a když jsem se dostal do srubu, dostal se pohled na rudé stěny a rakev.
,,Co to... Stollovi!" došlo mi. Kdo jiný by tyhle blbosti vymyslel. Začal jsem zuřit! Tohle není žádná upíří rezidence. Vyšel jsem ze srubu a práskl dveřmi.
,,Zabiju je!!" řekl jsem si pro sebe.
Šel jsem k Hermesovcům, přemístil jsem se jsem se a hledal jsem jsem ty Stolly. A pak jsem viděl ty dva vtipálky, Connora a Travise.
,,Ahoj Nico, jak se máš?" zeptali se nevinně.
Mohli ale z mého pohledu vyčíst, že zuřím. Přibližoval jsem se a oni si vyměnili pohledy. Rychle vystartovali, oběhli mě a utekli. Já vytáhl svůj meč a začal se honit po táboře.
,,JÁ VÁS ZABIJU!" mával jsem mečem a všichni na nás zírali. Tedy spíš na mě.
Já si toho ale nevšímal a dále je pronásledoval.

A jak to skončilo? Oběma jsem přerazil nos a kdyby mě Will nezastavil, asi by skončili na marodce minimálně měsíc. Will mě pak za trest nechtěl tři hodiny políb- POČKAT! TO JSEM NEMĚL ŘÍKAT!

_

Taaaakže, možná chcete důvod mé včerejší absence :D no, psala jsem vám tu oneshot. Oneshoty budou mít název a číslovati je nebudu.
Poděkujte barbie_ch , která navrhla, že tu bude ta Bromance a Sismance, tak jak se vám líbí? :*

Random HoO Things #1Kde žijí příběhy. Začni objevovat