Where the fuck am I

4 0 0
                                    

Po nějaké době, když už jsem měla naprosto vybrečené oči, jsem začala přemýšlet. Netuším kdo jsem, kde jsem ani jak jsem se sem dostala.

Začala jsem se tak trochu prohlížet, jestli si třeba na něco nevzpomenu. Jako první jsem zaznamenala černé vlnité vlasy, dlouhé až po pas. Přešla jsem k rukám a všimla si datu vytetovanému na levém zápěstí: 29.7. a pod tím malý diamant. "Že by datum narození?" řekla jsem si ale vážně jsem neměla ponětí, jestli to tak je. "To jsem si nemohla nechat vytetovat třeba jméno?! Teď by se to rozhodně hodilo." Doprohlédla jsem sama sebe ale žádné další znaky jsem neviděla až na malou jizvu na kotníku. Nahnula jsem se nad hladinu v domnění, že třeba uvidím svůj obličej, ale v rozvlněné vodě jsem rozeznala pouze uhlově tmavé oči, které přímo bily... no do očí. Nic. Pořád jsem si na nic nevzpomněla. Došlo mi že mám na sobě pouze plavky tak že bych si měla sehnat nějaké oblečení, abych tu neumrzla. Navíc jsem dostala hrozný hlad. Přecejenom bych nechtěla umřít. Vždyť mám ještě celý život před sebou.. tedy aspoň myslím.

Konečně jsem se zvedla, oprášila ze sebe písek a rozhodovala se, kam jít. Byla jsem na ostrově, který z obou stran vypadal naprosto stejně. Nemohla jsem se rozhodnout, na kterou stranu jít a tak jsem prostě sledovala ptáky, kteří mi právě prolétli nad hlavou. Doufala jsem, že třeba narazím na nějaké lidi. Byla jsem dost naivní...


You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Nov 16, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Reborn in ParadiseWhere stories live. Discover now