6.

64 4 4
                                    

Ik kwam thuis aan en sprong van mijn fiets aan, rende naar boven en deed mijn bikini aan en er een los jurkje overheen. Ik hoorde de trap en mijn hart stond even stil. De deur schoof langzaam open omdat hij op een kier stond en Little kwam naar binnen. Ik zuchtte opgelucht en aaide Little. Ik pakte daarna nog snel wat kleding voor na het zwemmen en hoorde de bel gaan. Dave. Ik liep naar beneden en opende de deur, het was inderdaad Dave. Zijn vrienden Zaten in de auto en hij trok me aan mijn hand naar buiten. Ik zuchtte en trok mijn hand terug en liep achter hem aan.

Pov Dave
Ik grinnikte toen ze haar hand terugtrok en liep verder, mijn vrienden zaten nog in de auto en ik ging op de bijrijdersstoel zitten en nam Elina op mijn schoot. Ik legde mijn hand op haar komt en ze keek me boos aan en haar lippen vormde de woorden als je het maar laat. Ik grijnsde en zei: ' yo, Leon, je kan gaan rijden'

*eenmaal bij het zwembad aangekomen*
Elina liep naar het zwembad en ik rende naar haar toe en tilde haar op. Ze gilde en begon me op mijn rug te slaan. Ik grijnsde en sprong samen met Elina op mijn rug het zwembad in.
Toen we weer boven kwamen keek ze me boos aan. 'Jij stomme aardappel!' ' jij wilt deze stomme aardappel' 'niet' 'wel' 'niet' en met die woorden duikte ze onder water. Ik dook snel achter haar aan.
Onder water kwamen onze gezichten wel erg dicht bij elkaar en ik wou haar net gaan zoenen tot ze zich omkeerde en tegen mijn borstkas afzetten en op haar rug wegzwom.
Ik rolde geïrriteerd met mijn ogen en moest weer naar boven ivm te weinig lucht.

POV Elina
Ik zag Dave even fluisteren met zijn vrienden en daarna gingen ze allemaal een andere kant op.
Ik dacht al te weten wat ze gingen doen dus zwom snel naar naar de kant en verstopte me boven aan de glijbaan.
Al snel werd ik gevonden door Tyler. Hij grijnsde en ging naast me zitten.
We hadden een leuk gesprek en aan het eind zoende hij mij, ik ging erin mee. Na een tijdje stopten we en hij keek me glimlachent aan. We gingen van de glijbaan en zijn voor de rest samen gaan zwemmen. Toen we weer naar huis gingen vroeg Tyler:' kan ik je mee uit eten nemen?' En ik knikte en gaf hem een kus op zijn wang. Hij bloosde. Toen gingen we naar de rest. 'Elina jij gaat met mij mee naar huis' zei Dave tegen mij.
Ik schudde mijn hoofd. 'Hoezo niet?' Vroeg Dave. 'Omdat ze al met mij mee gaat.' Zei Tyler. Dave kreeg een frons op zijn gezicht en wat staat dat hem goed. 'Is dat zo Elina?' Hij keek me met een bedreigende blik aan. 'Ja lieve Dave dat is zo' ik zei lieve Dave met een sarcastische toon en stapte daarna uit toen Tyler ook uitstapte.

Sorry voor korte hoofdstukje maar heb het erg druk❤️❤️ probeer meer te schrijven! Nieuw hoofdstukje bij 5 likes en 2 comments💖 voor wie stemmen jullie? Tyler of Dave?
X Danielle

How to be a badgirlWhere stories live. Discover now