Capitolul 15 -Trandafir cu spinii rupti

2.1K 97 105
                                    

Ochii mi s-au marit cand piesele au fost puse cap la cap.

O vanataie afurisita. Asta vedea Shay. Si totusi de ce era asa socat ? Fusese o provocare. Una care eu nu o acceptasem. Nu avea de  unde sa stie daca eu ma vedeam sau nu cu cineva din moment ce nu ma intrebase si se avantase in provocare cu capul inainte, din moment ce oricum asta a fost prima revedere dupa ceva timp in care nu am tinut legatura. Chiar era trasa de par treaba si totusi un nod ciudat mi se puse in gat... ma simteam vinovata. 

 Si nu stiam sincer daca ma vedeam cu cineva, deci nu prea as fi stiut ce argument as fi putut sa ii dau daca intreaba.

Si totusi, i-ai raspuns la sarut... Murmura o voce sovaita din capul meu.

Trebuie sa incetez sa raspun la saruturi. Asta e prima regula. 

Aproape ca am ras de mine la cat de prostesc suna. De fapt, Amber din trecut ar fi ras de mine pentru ca ea si cu eu nu ne mai asemanam deloc.

Ganduri irationale isi faceau loc  prin tartacuta mea.

Crezusem pe moment ca era Jared. Si chiar il sarutasem pana sa imi dau seama ca nu e el. Si ce mai sarut... super delicios pana sa ma intind spre suvitele de par inexistente ale lui Shay care nu ar fi trebuit sa fie Shay. Daca ajunsesem in halul asta, incat sa il confund pe Shay cu Jared atunci, asta era semnalul pentru "du-te acasa, esti prajita".

Alcoolul.

 Ma lasasem dusa de val, si imi placea sa fac asta in unele cazuri. Chiar mi-as fi dorit sa pot face asta, dar nu puteam lasa niciodata garda jos decat in momente singuratice si linistite. Pana si cu Cara imi era frica sa incerc, chiar si acasa, si plus ca nu era sanatos, dar mai existau si mici exceptii. Fata aia era o bomba atomica gata sa plezneasca cand e beata si asta o spun din experienta. Nu e deloc dragut sa te trezest cu un mic canibal cu hormonii urland in el. Am avut ceva vanatai dupa seara aia dupa incercarile de a o tine in frau sa nu sara dupa primul baiat ce ii iese in cale.

Si totusi. Nu puteam sa ii explic asta lui Shay...Shay care  privea socat.

Am apelat la cea mai normala reactie si aceea era sa fac pe proasta, asta dupa ce am reusit sa ma dezmeticesc, desigur. 

-Ce... de ce te uiti asa? Tonul meu era cam dur dar nu am putut sa imi ascund tremurul vocii la cuvintele din urma si nici cel al mainii, cand am incercat sa acopar prostia aia de vanataie de pe gat, suparata pe sine ca lasasm sa se intample asta. Macar ceva fond de ten sa fi pus, insa nu ma mai gandisem la asta, cand ma tarase Cara  intr-o goana nebuna, afara din casa.

Abia cand m-a auzit, a reusit sa isi ia privirea de la locul cu pricina, si m-a privit in ochi. Linia maxilarului era dura si dintii erau inclestati. Umbrele fine de pe pometi erau proeminente iar ochii lui ce sclipisera jucausi doar cu cateva secunde inainte, acum erau nonsalanti.

A deschis gura vrand sa spuna ceva probabil, insa intr-un final doar a oftat si a privit in alta parte indiferent.

Am simtit un junghi de tristete.

-Nimic, cred ca ar trebui sa iti multumesc ca ai fost asa ...primitoare, murmura, privindu-ma la fel de nonsalant insa a existat o sclipire acolo. Buzele ii erau rosii, si fara sa vreau mi-am trecut limba peste ale mele.

M-am inrosit de nervi, sesizand noanta subtila referitoare la raspunsul meu la sarut.

 De ce fac mereu baietii asta ?

Si totusi, ce raspuns as putea gasi la asta?!

-Ăăă... Mda, eu ma asez, acum ca ti-ai indeplinit provocarea, murmur fara sa il mai privesc si trec pe langa el asezandu-ma pe scaunul meu.

Virgin Lips (Neterminata - Pauza)Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum