1.3

41 6 3
                                    

Jenn P.O.V.
Mi-am verificat in cele din urma telefonul.Nu primisem niciun mesaj.Nu ca m-as fi asteptat sa ma caute mama,dar Harry.Nici de la el.Nimic.Acum e pranz.Am gasit un mic stand si mi-am luat ceva de mancare cu putinii bani pe care ii aveam.Acum trebuie sa dovedesc ca pozele sunt false,dar cum?Nu stiu cat voi putea sta in parcul asta.

Harry P.O.V.
De dimineata conduc.Am luat doar o pauza pentru a face un plin.Trebuie sa o gasesc pe Jenn.Trebuie sa stiu partea ei de poveste.Nu imi putea face asta.In pozele alea nu e ea,nu are cum.Ea e neatinsa.Trebuie sa o gasesc.Accelerez si intru intr-o parcare.Se pare ca am ajuns intr-un parc.Decid sa cobor si sa merg sa stau pe o banca.Creierul meu nu mai are suficient oxigen.Intru pe portile parcului si deja un caine imi taie calea.Un caine.Voiam sa ii cumpar lui Jenn un caine de ziua ei.Ziua ei.Mai sunt doar 2 luni pana atunci.Merg vreo 20 de minute si vad un stand si decid sa cumpar ceva de mancare.La doi de pasi vad o fata pe o banca.Arata ca si satena mea.Ea e.Maresc pasul si cand ajung langa ea o ating pe umar ea neobservandu-ma cand veneam spre ea.

Jenn P.O.V.
Stateam cu capul in palme.Incercam sa nu mai plang.Dar nu reuseam.Ma gandeam la mine si Harry.Oare ma va crede?Are incredere in mine.Ma iubeste.El ma va crede.Imi stergeam lacrimile cand cineva ma atinsese pe umar.Era el,Harry
-Harry...rostesc incet
-Jenn.Doamne,unde ai fost.zice si ma trage in bratele sale pentru cateva secunde.Spune-mi ca mama ta minte.Spune-mi ca nu m-ai inselat.imi striga in fata,disperat si plangand.
-Nu sunt adevarate,Harry.Crede-ma.El,el..spun suspinand
-Cine,iubito,spune-mi
-Tyleeer.spun
-Cine e Tyler? Spune-mi iubito.
-El,el a fost iubitul meu..A incercat sa ma atinga acum un an,eu am fugit si a,ah,a promis ca va avea el grija de fericirea mea pe viitor.

Harry P.O.V
O cred.O cred.Ea nu m-ar minti.O trag in bratele mele mai bine si incerc sa o linistesc.Tyler.Fostul ei iubit.Ea e neatinsa stiam.Trebuie sa o ajut sa ii arate mamei ei ca sunt false pozele.Ea nu minte.
-Gata,calmeaza-te,iubito.Va fi bine.Vom rezolva.Acum haide,mergem acasa
-Harry,eu nu mai am acasa
-Ba ai!Mergem acasa la mine, iubito.Haide.
O iau de mana si ii vad si geamantanul sub banca.Aici a dormit.Ii iau valiza si o trag dupa mine spre masina.Ma bucur ca am gasit-o.Mama ma va crede cand ii voi spune. Va sta la mine pana vom lamuri cu mama ei.Urcam in masina si gonesc spre casa mea.

Sunt asa fraieraaaa.Fac capitole scurte pentru ca raman fara cuvinte in cap.Nu stiu cum sa mai continui.
Sper ca nu v-ati suparat.
Va iubeeesc😻

LET ME LOVE YOU ❤ | PAUZA |Där berättelser lever. Upptäck nu