AUF WIEDERSEHEN

1.1K 61 19
                                    

Jak se opovažuješ dát o sobě vědět a nepřidat sem žádné pokračování?!

Vážně? No jo, pardon. Jde o to, že mám takové menší dilema.

O co jde... Takže jak jsem (to bylo dávno) říkala, že dělám na předělávce této povídky/příběhu, tak to je pravda. Ale nevím, jestli mám ještě tuhle verzi dovést do konce, nebo se na to vy**** a pokračovat v té nové.

Asi tuším co řeknete protože je vidět (a to já třeba nechápu) že je tahle povídka dost oblíbená (52K zhlédnutí? Was?!)...

Chci říct, že pokud mě donutíte v tomhle pokračovat, tak neslibuji, že to ještě bude nějako dlouhé (dávám tomu max 2-4 části s epilogem s pěknými časovými skoky). Taky tu zazněl ten nápad na speciály k Asistentce. Na mysli je OVA, yaoi verze, nebo verze kdy se pohlaví hlavní dvojky prohodí, docela dobrá myšlenka.

 A potom můžu říct jen AUF WIE a na svém psaní tu budu přispívat jedině tak, že sem budu přidávat jen ukázky z toho na čem právě pracuji, přidávat obálky, nějaké jednorázovky. Nebo přispěji něčem o sobě.

Myslíte si, že na to seru? Právě že ne. Já se poučila a nehodlám tu dále přidávat nové a nové povídky do kterých bych se pak musela nutit, protože to někdo čte. To je případ i Asistentky, někomu se to začalo líbit, tak jsem musela pokračovat. Neříkám že se to nevyplatilo, ale já chci prostě psát to, co chci. A ještě tu je RSo. Bože, co mám dělat?!

Rozhodně tu na nikoho nic neházím, spíš se tu přiznávám, jak moc jsem blbá.

Ano ať jsem kravička či co, mě je to jedno. Taky pozoruji, že komentáře k Asistentce začínají být negativní, nijak to neřeším, když mám před sebou popsaný sešit, který jestli vypustím do světa, někteří lidi si možná řeknou "Co to má být? To se vůbec nepodobá Asistentce!" kdo ví.

Takže pardon, pardon jestli jsem vás nějako nakakala z toho, co tu právě zaznělo. Každopádně, je to vaše. Tak doufám, že někdo do těch komentářů napíše svůj upřímný názor.

PS: jak to zpětně čtu, připadám si jako by to psal nějaká egoista, nevím jestli si to myslím jenom já páč se umím hodně podceňovat, ale tak to prosím rozhodně není!

Asistentka?! (2016)Kde žijí příběhy. Začni objevovat