(55)Ο παραλίγο έρωτας..

4.8K 322 6
                                    

Κάπως έτσι με σήκωσε αγκαλιά και πέσαμε στο κρεβάτι μου.. Έχω αγκαλιάσει την μέση του με τα πόδια μου και εκείνος από πάνω μου με φιλάει έντονα.. Οι γλώσσες μας αγκαλιά όπως και μεις, χορεύουν τρέλα. Τα χέρια του πασπατευουν ολόκληρο το σώμα μου και δωνουμαι σε κάθε άγγιγμα.. Τώρα πια ξέρω, είμαι έτοιμη.

Τον σηκώνω και με την πρώτη ευκαιρία τον καβαλάω φέρνοντας το σώμα μου πάνω από το δικό του. Αφήνω φιλιά κατά μήκους του λαιμού του και βγάζω μικρές ανάσες αφού νιώθω την στύση του να έχει σκληρηνει ήδη.. Θεέ μου τρελαίνομαι άσχημα μόνο με την σκέψη. Θέλω να κάνουμε έρωτα όλο το βράδυ. Τα χέρια του προσγιωνοντε λίγο πιο πάνω από την μέση μου και μου τραβάνε την πετσετα, χωρίς δισταγμό την πετάω στο πάτωμα.

Βλέπω τον Άλεξ να κοιτάει το στήθος μου επίμονα με μάτια σαν γυαλί.. Πρέπει να πω ότι με κάνει να νιώθω λίγο άβολα.. Έτσι για να σπάσω τον πάγο κατεβαίνω από πάνω του και τον τραβάω πάνω μου.. Για να δω τι θα κάνει..για άλλη μία φορά με αφήνει άναυδη. Σχεδόν πεθαίνω..τα υγρά φιλιά του σε όλο μου το σώμα με κάνουν να θέλω να φωνάξω από ευχαρίστηση.. Ξεκινάει από το στόμα και φτάνει στον λαιμό..

Νιώθω τα δόντια του δυνατά πάνω μου και βγάζω μια μικρή φωνή.. Μου έχει κάνει ήδη πιπιλια σίγουρα.. Κατεβαίνει προς τα στήθη μου και παίζει με το ένα ενώ πιπιλαει το άλλο.. Πόση ευχαρίστηση μπορεί να αντέξει ένας άνθρωπος.. Προχωράει προς τα κάτω και μου τραβάει το εσώρουχο μου με δυσκολία καθώς αντιστέκομαι που και που..

«Αλεξ..» είπα και κοίταξα κάτω..

«Δεν θα γίνει τίποτα αν δεν μου το πεις εσύ. Σ'αγαπώ!» και εγώ σαγαπω τόσο ψυχή μου.. Πόσο γλυκός μπορεί να γίνει..

Το πρόσωπο του χώνεται μέσα στην περιοχή μου και την εξερευνει με προσοχή.. Η γλώσσα του παίζει παιχνίδια με την κλειτορίδα μου και εγώ.. Ααχχχχχχχ, ηδονήηηη.. Βγάζω μικρές φωνές και μεγάλους αναστεναγμούς καθώς ρουφάω την κοιλιά μου δυνατά για να βγάλω ανάσα.. Φωνάζω το όνομα του κάθε φορά που κατάφερνα να πάρω ανάσα.. Ξαφνικά σταματάει και με κοιτάει στα μάτια..

«Μη.. Γιατί σταματάς..» είπα σχεδόν απογοητευμένη

«λατρεύω να βλέπω το πόσο ικανοποίηση σου προσφέρω..» αχχ..

«αχ.» αναφώνησα λαχανιασμενη και εκεινο άρχισε πάλι το ταξίδι. Ύστερα από μισό λεπτό τελείωσα φωνάζοντας δυνατά το όνομα του πεταλιζοντας τα μάτια μου.. Τα υγρά μου είναι ασταμάτητα πλέον.. Έρχεται πάνω μου και με κοιτάει κατάματα φιλώντας με.. Τον αρπάζω και του βγάζω το παντελόνι με γρηγοράδα γιατί δεν αντέχω άλλο χωρίς να τον νιώσω..

Home For Two. Where stories live. Discover now