3. Tijd

448 11 0
                                    

Mijn moeder en Shano spreken vaak af. Het klikt heel goed tussen hun. Ik ben daar heel blij om. Ik hou super veel van mijn moeder en gun haar het allerbeste! Ze is heel erg aardig. Het is zomervakantie en zoals gewoonlijk doen we elke zomervakantie wat leuks. Dit keer gaan we voor een week naar Slagharen. Mijn moeder en Shano hebben afgesproken dat hij een deel van het geld betaalt, hij is ermee akkoord gegaan. Mijn oma betaalt ook een deel. Ik heb er super veel zin in en zit vol spanning! Shano gaat mee naar Slagharen, dit wordt onze 1e echte ontmoeting. Mijn oma en zusjes hebben er ook zin in.

Mijn wekker gaat af en sta super vrolijk op! Ik ren meteen naar Desteny haar bed en maak haar wakker. "Wat doe je druk kutwijf" schreeuwt Desteny. Ik giechel en zeg dat we naar Slagharen gaan dus ze zich moet gaan klaarmaken. "Het is 07:30, ben je gek ofzo" schreeuwt ze. Voordat ik iets wil zeggen loopt mijn moeder de kamer binnen en zegt ze dat we ons moeten klaarmaken. Mijn zusje en ik schrikken als we zien dat mijn moeder al aangekleed is en ready is om te vertrekken. Desteny en ik rennen snel naar de badkamer om te douchen etc. Tot mijn grote verbazing is ook mijn oma en Denysha al ready om te gaan. Denysha is heel erg slim, ze doet haar best op school en heeft veel respect voor mij. Ik gun haar een glimlach, zodra ze dat ziet rent ze meteen op me af en geeft ze me een stevige knuffel zonder iets te zeggen. Wat een warmte!

Na ongeveer 20 minuten zijn ook Desteny en ik klaar. "Waar is Shano?" vraag ik aan mijn moeder? "Hij is onderweg lieverd" antwoord Laila. Mijn moeder straalt helemaal. Als zij gelukkig is ben ik dat ook!

Na 15 minuten is Shano er eindelijk. We brengen alle koffers naar beneden met hulp van Shano. We geven hem allemaal een hand, hij is heel breed en gespierd. "Zijn hand is even groot als mijn hoofd" zeg ik tegen Desteny. Ze gaat helemaal stuk waardoor ik uiteindelijk ook moet lachen. Oma, mama en Shano kijken ons heel raar aan maar gaan kort daarna weer gewoon verder met babbelen. Denysha staat er heel stil bij, ik zie aan haar dat ze uitgeput is. Ze heeft nauwelijks geslapen vanwege alle spanning. Dit is voor haar de eerste keer dat zij naar Slagharen gaat.

De koffers zijn eindelijk in de auto, we kunnen nu vertrekken. Mijn moeder en Shano zijn de hele tijd aan het lachen. Wat er zo grappig is weet ik ook niet maar goed, ik laat ze maar gewoon en val langzamerhand in slaap.

In de steek gelaten..Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu