welkom terug.

2.7K 124 17
                                    

Aaron

"Ben je zeker?" vraagt Aaron met grijns terwijl hij haar verder tegen de deur aanduwt, en zijn vingers over de rits van het corset laat gaan. "Ja, doe nou maar," zegt ze zacht. 

Hij drukt zijn lippen tegen die van haar en trekt aan de rits tot hij de stof rond haar lichaam voelt wegglijden, daarna trekt hij zich even terug om op adem te komen, en ziet hoe ze haar vingers over zijn broeksriem laat gaan en die losmaakt. Hij lacht even, blij met zijn verovering van de avond en maakt een spoor met zijn lippen over haar lichaam heen.

Aaron schiet wakker en laat zijn ogen de omgeving verkennen. Hij zucht opgelucht wanneer hij de vertrouwde vormen van zijn slaapkamer ziet, en voor hij het weet zijn zijn gedachten weer bij de droom. Het is lang geleden dat hij nog een flashback kreeg naar de bewuste avond dat hij Nina ontmoette maar deze maakt hem zeker niet trots. Dit was voor je haar leuk vond, voor je van haar hield zegt een klein stemmetje in zijn hoofd om hem op te beuren. En het helpt echt een beetje, de manier waarop dingen gebeurde zijn niet oké, maar daar hebben ze het samel al over gehad, ze heeft het hem vergeven en niet al te lang geleden lag ze nog in zijn armen. 

De deurbel haalt hem uit zijn gedachtenwereld, en hij opent de deur voor Luca. 

"Hé, wat doe jij hier?" hij houd zijn hand voor zijn mond wanneer hij moet gapen en richt zijn aandacht dan weer op zijn beste vriend. "Heb je nog met Nina gepraat?" vraagt die. 

"Niet sinds enkele dagen, haar ouders houden haar erg streng in de gaten," merkt Aaron geërgert op. 

Luca knikt en tikt even op het notitieblok dat hij bij zich heeft. "Ik heb wat onderzoek gedaan naar de zaak," legt hij uit, waarop Aaron verbaast zijn wenkbrauwen ophaalt. 

"Wat, je denkt toch niet dat ik mijn beste vriend in de gevangenis laat belanden omdat hij seks had met het meisje van zijn dromen ofwel?" 

Aaron rolt zijn ogen en geeft Luca een speelse duw tegen de schouders. 

"Oké, nu het probleem," gaat Luca verder met een serieuze blik nu. Hij aarzelt even en haalt diep adem. 

"Zeg op, ik wordt er niet rustiger op," 

"Ik heb contact gehad met een advocaat, een hele goede...de beste die er is in deze gehele buurt."

Aaron knikt. "Oké, dus wat is het probleem..."

"De beste advocaat is ook wel beter bekend als,Nicolas Walters."

Aaron's adem stokt en hij zucht. "Nee, vergeet het ik wil geen hulp... we lossen dit zelf wel op,"

"Aaron, met dit soort dingen kunnen we geen risico's nemen," probeert Luca.

"We lossen het zelf op," sist Aaron alvorens te kalmeren en diep adem te halen. "Ik weiger hulp te vragen aan de man die me niet eens wilde kennen, hij is misschien mijn biologische vader, maar in mijn ogen is hij een vreemdeling."

"Gast dit k-" Aaron houdt een vinger op naar zijn vriend als signaal dat hij moet stoppen. 

"Ik ga een douche nemen," meld hij daarna, en hij draait zich om, waardoor hij Luca alleen laat in de hal. 

Nina

"We gaan zo eten," de stem van Nina's moeder doet haar even opschrikken maar ze houdt haar pokerface strak en bladert rustig verder in het boek dat ze momenteel leest. "sushi, een van je lievelings..." 

Nina geeft haar een blik en zucht. "Sushi is niet goed voor mijn zwangerschap, Elisa. Ik warm wel een portie spaghetti op." 

Elisa is even van haar stuk maar geeft het toch nog een poging. "Oh, dat wist ik niet...je bent goed op de hoogte van alles, Nina." 

Waar we voor vechten (voltooid)Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu