Wattys 2016

3.7K 210 58
                                    

Hepinize merhaba canımın içleri. Her birinizi o kadar çok özledim ki...

Hepinizin başlıktan da anladığı üzere Unutulmuş: Türkiye Wattys'i kazandı. *Bu kez gerçekten havifişek istiyorum*

Sizlerin desteklerini böyle bir ödülle taçlandırmak beni inanılmaz mutlu etti, hepinize bir kez daha teşekkürler *mutluluktan kalpli kalpli gözyaşları döken yazar emojisi*

Gelelim bir başka bölüme. Sizlerden gelen soruların birçoğuna cevap vermeye çalışacağım.

Kitabın çıkış tarihi henüz belli değil. Kitabın kapağıyla ilgili çalışmalar sürüyor, kapak tasarımı bittiğinde sizlere tahmini çıkış tarihini vereceğim.

Kurtuluş: TÜRKİYE devam edecek ancak ne zaman devam eder, inanın bilmiyorum.

Kitap, İnkılap ve D&R kitabevlerinde olacak, internette ise kitapyurdu.com, okuoku.com, D&R.com, babil.com, vb. birçok sitede olacak.

İmza günleri ise yalnızca fuarlarda yapıldığından pek olası gözükmüyor. Basımının imza günlerine yetişmeme olasılığı fazla.

Yabancı ülkelerden olan okurlarım Kitapyurdu.com'dan sipariş verebilirler.

Sosyal medya hesaplarımı soranlar olmuştu. Instagram hesabım: ilayda_kaya_crh, Twitter hesabım ilayda_kaya_chr. Her ikisinde de çok aktif değilim. Aniden sevgisi gelen amcalar gibi arada girip çıkamıyorum, o oluyor bazen ^•^

Facebook hesabımın linki profilimde, Unutulmuş: Türkiye'nin Facebook grubunun linki de profilimde, ordan ulaşabilirsiniz.

Sizlerle not bölümüyle de olsa tekrar bir araya gelmek çok iyi geldi canımlar. Hepinize tekrar teşekkür ediyorum, iyi ki varsınız.

Bu arada Apollon'un Tuşu isimli yeni bir kitabım var. Okumak isteyenler olursa haftada bir düzenli bölüm gelecek (vize ve final zamanlarım hariç ^-^). Ayrıca diğer kitaplarıma da profilimden ulaşabilirsiniz.

Sizleri çok seviyorum, kendinize iyi bakın *Ece'nin yayıyla kalpli ok fırlatan yazar emojisi*

Unutulmuş: TürkiyeHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin