HİKAYE KAPAĞI×DUYURU×YENİ KİTAP

35 2 0
                                    

Arkadaşlar ismimi değiştirdim biliyorsunuz onun için yakın zamanda kapağı da değiştireceğim çünkü kapağın üstünde hâlâ eski ismim var ve çok güzel olsa da istediğim kadar dikkat çekmiyor. 1 tık daha dikkat çekmesi lazım bence.

Başka bir konu daha var---->> DİKKAT!

Arkadaşlar bu kitap yürümüyor mu ? Umudumu kesmek istemem, yeni başladık onu da biliyorum ama yine de ne oy ne okuyucu ne de yorum var -|- devam ettireceğim galiba ama bir kişinin yorumları dışında beni motive eden hiçbir şey yok o da son birkaç bölümdür yorum yapmıyor. Saçma sapan ve hak etmeyen kurgular bile 500 okuyucudan az değil... Bazı kitaplar da ilk bölümden son bölüme kadar okuyucu patlatıyor resmen... Açıkçası ben hak ettiğimi düşünüyorum bazı hikayeleri görünce. Neyse siz anladınız. Oy, yorum, takip ve arkadaşlarınıza önerin. Bu kadar, emeklerimin karşılığı olarak toplam 5 dakikanızı almayacak bu şeyleri istiyorum sizden. Burada kendi kendime yazıyormuşum gibi hissediyorum...

Böyle giderse kısa zamanda hızlı bir özet geçip hikayeyi bitireceğim. Yani eğer öyle bir şeye karar verirsem, karar verdiğim andan sonra EN FAZLA 10 bölümde hikayeyi bitireceğim. Hatta belki 1 bölüm, belli olmaz.

Son olarak yeni bir kitaba başlıyorum yakın bir zamanda. One Direction üyelerinden biri olacak esas oğlan ama hangisi karar veremedim daha, büyük ihtimalle yine Zayn. En çok Zayn ve Louis'in arasında kaldım. Bu kitap olmayacak gibi duruyor × bu kitap tutulsa da yazacaktım ben zaten yeni kitabı. İnşallah o kitap tutulur az da olsa. Şuan ne yazacağım tam belli değil aslında. Aklımda kitap isimleri, konular vs. dolanıp duruyor yani emin değilim. Ben o kitabı kesinleştirip ilk bölümünü yayınladığım zaman size haber vereceğim zaten. Siz de umarım desteğinizi esirgemezsiniz, bu hikayede hiç yapmadınız ama.


(Medyadaki şarkıyı bilmeyen varsa [büyük ihtimalle yoktur efsane şarkı, 1D'nin tüm şarkıları efsane] dinlesin.)

●○●○●○●○●○●○

History | Zayn Malik {Tamamlandı.}Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin