Hoofdstuk 1

92 12 8
                                    

'Ik mag mee! Jeeej!' kon je Emma horen gillen aan de telefoon, zo blij was ze. Ally had dit al vaker mee gemaakt, maar nu was Emma wel heel erg blij. Maar zo blij was Ally ook dat haar beste vriendin mee mocht. 'Vergeet zeker niet je slaapzak mee te nemen, het kan 's nachts erg koud worden buiten.' zei Ally nog snel. Maar het laatste dat ze hoorde was Emma die gilde dat ze haar zak ging pakken, en toen was het stil achter de telefoon.
Ally stak haar gsm in de oplader en ging naar de kamer van haar broer. Ze was erg verwonderd dat haar broer al aan het pakken was, hij was al wel 13 maar toch moest ze hem nog altijd helpen met het zoeken van al zijn spullen. Nu was zijn zak al bijna klaar en had ze nog niets gezegd. Ryan houd wel veel van kamperen, dat vindt ze dan ook zo leuk aan hem.
Vaak trekken ze samen met hun ouders de bossen in en zetten ze een tent op. Dan zitten ze 's avonds met z'n allen rond het kampvuur en zitten gezellig te praten. Emma is al eens een keer mee geweest maar toen waren hun ouders erbij. Ze hadden hun beloofd dan als een van de drie zestien zou worden ze alleen het bos in mochten en alles zelf mochten doen. Daarom was iedereen zo blij dat Emma vorige week zestien werd.
Ally verjaart pas binnen een maand, dan houden Emma en Ally samen een feest voor hun zestiende verjaardag.
'Moet ik je helpen?' Vroeg Ally aan Ryan.
'Nee hoor, het lukt wel' Was zijn antwoord. 'Is jouw tas al klaar?'
'Ja die staat al beneden, pap brengt ons binnen 10 minuten weg.' antwoordde ze.  'Emma gaat ook mee, ik heb daarnet met haar gebeld.'
'Ja, dat heb ik gehoord! Ik kon haar tot hier horen gillen aan de telefoon!' Zei hij met een lach op zijn gezicht.
Voor ze iets kon zeggen over het grappige gezicht dat Ryan trok hoorde ze haar moeder roepen: 'Ally, Ryan zijn jullie klaar? Pap vertrekt zo, als jullie een lift willen naar het bos moeten jullie nu wel naar beneden komen.' Hoorde ze mam roepen.
Ryan ritste zijn tas dicht, Ally trok haar gsm uit de oplader, en samen vertrokken ze naar beneden.

Far Away Where stories live. Discover now