Bölüm 2

183K 11.4K 2.9K
                                    

Multimedia Kadir 😊

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Multimedia Kadir 😊

Her ne kadar geçen hafta tarihi yanlış yazmış olsam da aslında demek istediğim gün, yani bu salı yeni bölümü yayınlamış bulunmaktayım ☺
Keyifli okumalar...

INSTAGRAM : gk_guney

"Anlamadım? Niye mahallenin deli kızıyla ben evlenecekmişim?"

Emre Abi, bana öldürecekmiş gibi baktıktan sonra komisere dönüp "Komiserim, konuşmak için bize beş dakika izin verir misiniz?" diye sordu.

Komiserden izin çıkınca Emre Abi, beni kolumdan tuttuğu gibi yan odaya geçtik. Odanın kapısını çeker çekmez de kısık ama hayli kızgın bir sesle azara başladı.

"Geri zekâlı! Ne sanıyorsun, kızın ailesi bu duruma bayılıyor mu sence? Babasını ikna edene kadar göbeğim çatladı. Adamın bir tanecik kızı var, onu da kıza tecavüz etmeye kalkan adamla baş göz etmeye pek de meraklı değil. Şansına birisi boş boğazlık edip tüm Kilimli'ye senin kıza tecavüz ettiğini yaymış."

"Tecavüz mü? Allah'ım inanamıyorum! Herkes beni sapık zannederken nasıl şanslı olabiliyorum acaba?"

"Kızın ailesi, zaten psikolojisi bozuk olan kızlarının bir de namusu kirlenmiş diye dedikodusu çıkıp iyice üzülmesini istemiyor. Sadece nikâh kıyıp olayın kapanmasını sağlayacaksın. Yoksa kızlarını tacizcisinin kucağına atacak değiller zaten."

"Bu ne demek şimdi?"

"Yani formalite bir evlilik olacak. Bir daha o kıza elini bile sürmeyi aklından geçirme. Bir sonrakinde babası çifteliyle vurur seni."

"Abi, hâlâ inanmıyor musun bana da böyle diyorsun? Valla Pınar sanıyordum!"

"İnanmasam, sabahtan beri bir tarafımı yırtmazdım sana yardım etmek için. Ben, sadece seni uyarmak için söyledim, nefsine yenilme sakın diye."

"Anladım," demekle yetinip, elin deli kızının nesini nefsimin isteyeceğini düşünerek gözlerimi devirdim. Evlilik formalite olacaksa ve hapse girmeyeceksem tek çıkar yol evet, demek gibi görüyordu. Çatık kaşlarla bana bakıp duran Emre Abi'ye "Tamam, evlenmeyi yani formalite evliliği kabul ediyorum," dedim el mahkûm.

"En doğrusu bu olur zaten. Ben, İbrahim Amca'yla konuşayım," deyince "O kim?" diye sordum.

"Müstakbel kayınpederin."

"Anladım, şey... Abi, çok oluyorum ama benim babamla da konuşur musun?"

"Senin baban dün geceden beri gök gürültüsü yiyip yıldırım sıçıyor. Denerim konuşmayı ama dinler mi bilmiyorum."

"Olsun, çok sağ ol yine de."

Perişan halime bakıp, anlayışla omzumu sıvazlayarak "Sen de takma kafana bu kadar, her şey olacağına varır," dedi.

DELİ KIZ (RAFTA)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin