«Part 16»

858 87 41
                                    

Hirtelen felültem az ágyamon. Gyorsan vettem a levegőt és teljesen leizzadtam. 

-Luna?-Néztek rám egyszerre Drako és Zaya. Csak egy állom volt?

Kikeltem az ágyamból és megöleltem őket.

-De jó hogy éltek!-Öleltem őket szorosabban.

-Jól vagy?-Kérdezte Drako.

-Persze csak álmodtam!-Mosolyogtam rájuk. -Megyek fürödni!-Sietősen mentem a fürdőbe. Megengedtem a vizet. Levettem az átizzadt ruháimat és beálltam a zuhany alá. 

Ez az álom borzasztó volt...Hirtelen elkapott a sírás. Összekuporogtam a zuhanyzóban és sírtam. Sírtam mert boldog voltam hogy mindenki él és sírtam mert félek a jövőtől mi van ha ez meg fog történni?

Ekkor eszembe jutottak Zorro szavai.

  "Hidd el a céhem nem puhány gyerekekből áll!" 

Én elhiszem de akkor is félek....

Most komolyan ha látna a pár évvel ezelőtti énem..szerintem elfordulna tőlem. Teljesen más lettem. Egy kis lány lettem aki egyfolytában csak sír. És nekem ebből kezd elegem lenni.

Kiszálltam a zuhanyzó alól megtörölköztem és felöltöztem. Majd odaálltam a tükör elé. Kisírt szemek...Pár percig farkas szemet néztem önmagammal majd hirtelen a tükörképem szomorúvá vált. Ekkor belevágtam az öklöm a tükörbe ami sok apró darabra hullott. És persze egy két szilánk beleállt a kezembe gyorsan kivettem őket és bekötöttem a kezem. Ekkor rohantak be Drakoék a fürdőszobába.

-Lu...na.-Látva a kezemet nem jutott szóhoz Drako de még Zaya se. Csak váltogatták a tekintetüket köztem és a törött tükör között. Én csak elmentem mellettük és kimentem a fürdőből.

-Ha végeztünk a Liames üggyel elmegyek...-Mondtam. Leesett állal néztek rám. Én leültem az ágyra. Ekkor közelebb jöttek. Zaya felugrott az ágyamra majd az ölembe feküdt.

-Egyedül?-Kérdezte Drako majd lefeküdt a lábamhoz.

-Hát igen...de ha ti akartok jöhettek.

-Én megyek hisz a sárkányod vagyok hozzád vagyok kötve.

-Én is megyek!-Mondta Zaya

- Jól van.-Mosolyodtam el.

Örülök hogy nem kezdtek el faggatni hogy miért...De viszont keresnem kéne valamit az álmokról hát ha leírja egy könyv hogy nincs álom jóslás...

Egy kisebb csönd után megszólaltam.

-Drako van a céhnek könyvtára?-Néztem rá.

-Igen miért?

-Csak meg akarok valamit keresni.

-A 3. emeleten van.

-Oké...este mikor már mindenki alszik felmegyek.

-Jövünk veled!-Mondta Drako.

-Oké.

Az ágyban feküdtem ameddig vártam hogy mindenki elaludjon.

Nem telt sok időbe aztán elindultam. Megfogtam az egyik fáklyát.

-Drako lennél kedves.-Nyújtottam felé a fáklyát ami még nem éget.E gy kicsit ráfújt és már világított is.-Köszi.

Aztán kiléptünk a szobából és elindultunk felfele. Mindenhol teljes sötétség volt. Próbáltam minél halkabban menni. Aztán megérkeztünk egy nagy ajtóhoz amit kinyitottunk és egy hatalmas könyvtár tárult elénk. De tényleg hatalmas volt. Sóhajtottam is hisz egy ilyen hatalmas helyen megtalálni egy könyvet...nem lesz könnyű.

-Ez sokáig fog tartani...-Mondtam.

-Nem biztos...-Szólalt meg Zaya. Én egyből kérdően néztem rá.- Mint minden varázs párducnak nekem is van egy képességem ami egy keresési mágia. Így könnyebben meg tudjuk találni.

Mágia?Még az is létezik? Én és Drako tátott szájjal néztünk Zayára.

-Mit is keresünk?-Nézett rám.

-Állómmal kapcsolatos könyveket.- Válaszoltam. Ekkor Zaya lehunyta szemeit majd egy nagy levegőt vett és kifújta ekkor a kifújt levegő végig ment a könyvtárban és 3 könyv kezdett izzani amik elég magason voltak de Drako felszállt és lehozta a 3 könyvet.

-Köszönöm.-Köszöntem meg mindkettejüknek.

Leültem az egyik asztalhoz és elkezdtem olvasni az első könyvet.

Olvastam
         •
         •
         •
Olvastam
          •
          •
          • 
         És
      Csak
  Olvastam 

Dz ez sem pont arról szólt amire én számítottam. Csak azt írta le hogy miért álmodunk. Aztán jött a második...majd a harmadik könyv de nem jutottam semmire. Így felhagytam ezzel hisz ha meg is történne nem hagynám hogy bárki meghalna. Összecsuktam a könyveket és megkértem Drakot hogy tegye vissza a helyükre őket. Majd elindultam kifele. De ekkor valamit éreztem nem tudom mit de megálltam. Mintha egy erő húzott volna elindultam a forrás iránya felé. Mentem a polcok között és néztem a könyveket ekkor megpillantottam egy nem mindennapi könyvet. Levetem és megnéztem a borítója gyönyörű volt. Piros bőrkötetes, de a közepén kitüremkedett egy sárkány fej. Megfogtam és visszamentem a többiekhez majd kimentünk.

-Az mi?-Kérdezte Zara. Ránéztem a könyvre.

-"Sárkány könyv"- Ez volt a címe...érdekes.



Sárkányos Élet (szünetel)Where stories live. Discover now