Работа?

474 47 13
                                    

/ГТ Джин/

Не можех да заспя цяла нощ. Адренелина в мен кипеше и не можех да се отпусна. Мислех си за това, което направихме с Гери преди няколко часа. Помня как тя викаше името ми. Помня зоните по които тя си забиваше ноктите, как тя вплиташе пръсти в косата ми. Помня целувките, които ми оставяше. Всичко това беше незабравимо. Това беше най-хубавата вечер в живота ми. Гери ми действаше като наркотик, без който не можех. Нямаше да я дам на никой. Нямаше да я изпусна. Тя беше моето всичко. Момичето, без което не можех...Нещото, направено от майка ѝ, което принуди Гери да се отдели от семейството си, не бе за чудо и приказ. Гери преди време е преживяла много. Доста ѝ се беше насъбрало. Баща ѝ бе починал, а майка ѝ се омъжила повторно и чакала дете. Тя се бе отделила от тях и заживяла при Ели. Двете бяха като сестри. Гери работела и спестявала пари, за да се премести в нов дом. В миналото с нея се карахме много и се мразехме. Но след всичко това, започнах да изпитвам нещо към нея. Нещо, което нарастваше с всеки изминал ден. В деня, в който и двамата признахме чувствата си, вече бяхме двойка. А сега тя е в прегръдките ми, с положена глава върху гърдите ми. 

//На сутринта//

Събудих се от нежно чувство. Разтворих бавно сънливите си очи и първото нещо, което видях, бе Гери. Насочих погледа си върху ханша ми, който бе гален от ръцете на момичето до мен.

Джин: Добро утро.

Гери: Добро утро.

Джин: Как се чувстваш?

Гери: Чудесно. Ти?

Джин: Аз също.

Гери ме погледна и се усмихна. Поставих ръката си на главата ѝ, милвайки я. 

Джин: Груб ли бях снощи?

Гери: Ни най-малко. Беше внимателен.

Джин: Радвам се да го чуя. 

Спрях с милването и хванах брадичката на Гери, карайки я да ме погледне в очите. Дадох ѝ нежна целувка върху устните. Целувката траеше няколко секунди, след което се отделих от Гери. Положих главата ѝ на гърдите ми и започнах да обхождам с ръка гърба ѝ. Движех ръката си нагоре-надолу, а Гери милваше областта около гърдите ми. Не ни бяха нужни думи, за да изразим колко се обичахме. 

//След няколко минути//

С Гери още лежахме в леглото, галейки се един друг. Вдигнах свободната си ръка, а Гери направи същото и преплете пръстите ни. 

Daddy NamjoonWhere stories live. Discover now