Лунапарк и подозрения

577 52 8
                                    

/ГТ Гери/

След като със Джин отидохме в тях, вечеряхме. За първи път вечеряхме на свещи. Беше...толкова хубаво! Беше по-хубаво, дори и от ресторант. Бяхме само двамата, сам-самички в дома му. Никой не ни притесняваше. Храната я приготви той. Исках да е така всяка вечер.

След вечерята си взех душ, а след мен Джин. След това си легнахме. Аз се сгуших в Джин, а той ме целуна по главата. 

//След неопределено време//

Не можех да заспя. Нещо ми пречеше. Нещо в новия не ми харесваше. Наречете го "момичешка интуиция", но има нещо гнило в него. Винаги казват "не съди книгата по корицата". Джимин си е книга, но с две корици. Сигурна съм, че е намислил нещо... След като усетих ръката на Джин бавно да обгръща тялото ми, си затворих очите и заспах.

//На сутринта//

/ГТ Джин/

Събудих се от нежно чувство. Отворих очите си и видях Гери. Ооо, нима ме е целунала? Сладко! Усмихнах ѝ се.

Гери: Хайде, поспаланко, ставай.

Джин: Да, да, ставам. 

Бавно се изправих в седнало положение.

Джин: Колко е часът?

Гери: 08:14.

Джин: Защо ме събуди? Имаме още време.

Гери: За да си говорим, да се гушкаме и така нататък.

Прегърнах Гери през рамо. Бих рискувал всичко за нея. Много си я обичам. Взех я в обятията си и легнах на леглото. Бяхме лице в лице. Целунах я по челото, след това по носа. Дойде ред на устните ѝ. Но вместо да я целуна, се спрях. Исках да я издразня. Гери ми хвърли злобен поглед и постави ръцете си на бузите ми и ме целуна. Подсмихнах се в целувката. Тя се отдели от мен.

Джин: Исках да те издразня. 

Гери: Не ме дразни.

Тя се засмя, а след нея и аз. Гушнах я, а тя ми отвърна. Започнах да душа косата ѝ. Миришеше прекрасно. Гери си играеше с косата ми. Не обичах да ми пипат косата, но щом е Гери...

Постояхме малко време гушнати един в друг, след което станахме от леглото. Отидох в кухнята, за да направя закуска. Усетих ръце да обгръщат ханша ми.

Гери: Искам да правя закуската заедно с теб.

Джин: Добре. 

Daddy NamjoonWhere stories live. Discover now