Миналото

572 58 2
                                    

//Три седмици по-късно//

/ГТ Ели/

Днес беше другия тест по история. Радвах се, е не сключих онази сделка със Намджун. Да отнеме девствеността ми, само, защото съм изкарала лоша оценка. Това щеше да е най-дебилното нещо, ако се бях съгласила. А доколкото до Джи, романса ѝ е супер. Оказа се, че с Джин имат доста общи неща, но все още са в период на попзнаване. Тя е, като глалктика. А той все още не я е опознал. 

Станах и закрачих към банята. Този път имаше топла вода и щях да си кисна там колкото си поискам. Нагласих топлата вода, оставяйки я да се спуска по тялото ми.

~~~

Излязох от банята и веднага получих съобщение. От Джи...От кого друг може да е? Беше ми пратила снимка, как Джин бе положил глава върхъ скута ѝ и спи. Пишеше: Явно му е удобно. Засмях се при гледката.

[съобщения]

Ели: Сладки сте.

Джи: Знам. Кой е като нас? Никой.

Ели: Той сериозно ли спи?

Джи: Дап. И не иска да се събуди. Като приятеля си Йонги е.

Ели: А той как спи?

Джи: Ще ти кажа, като се видим, защото ме мързи да пиша по телефона.

Ели: Хубаво. До после.

[край на съобщенията]

Започнах да се обличам. Извадих някаква черна тениска с щампа на поничка, черна шапка с надпис "Zzz..." и черни скъсани дънки. Не, няма да ходя на смърт. Е, ако изкарам лоша оценка, тогава наистина ще има погребение. На госпожата ми по история. Облякох ги и слязох в кухнята. Направих си сандвичи и ги изядох бързо. Дооправих се и излязох от нас.

Тръгнах към дома на Джи, от който се подавапе самата тя, хванала ръката на Джин. Очарователни са. 

Ели: Как сте?

Питах ги, докато прегръщах приятелката си.

Джи: Добре сме.

Джин: Да тръгваме.

Джин сви ръката си в юмрук и я вдигна. Джи хвана ръката му и преплете пръстите им. Тримата тръгнахме. По пътя си се срещнахме с Йонги. Поканихме го да отиде на училище с нас и той прие.

~~~

След като вече пристигнахме на желаното място, видяхме Намджун да се натиска с някого. Бляк... Догади ми се. Никога не е обичал някого истински, освен онова момиче, което го заряза. От една страна ми стана мъчно за него, че го зарязаха по такъв начин. А и на всичкото отгоре, тя му изневеряваше с други. Йонги и Джин отидоха при него. Потупаха го по гърба.

Daddy NamjoonWhere stories live. Discover now