Prolog

3 1 0
                                    

Jmenoval se Jacob. Blonďatá palice s modrýma očima jako studánka. S vysportovaným a bezchybným tělem. Se smyslem pro humor. Někdy trochu urážlivý a výbušný, ale i tak dokonalý. Můj dlouho vysněný idol.

Je to dlouhý a zamotaný příběh. Nějaká letní láska, která vydržela až do teď. Začalo to v roku 2010 a je rok 2016. Bylo mi tehdy 17 když se objevil ve dveřích. Když si mě začal všímat. Abych vás uvedla do situace. Rok se mi líbí. Problém byl v tom, že si mě nevšímal. Spíš se mi vysmíval. Wow. Borec toto. A proč? Protože mý "úžasní" spolužáci mají přece ve všem pravdu. Nakecali mu co jsem zač. Ach ty pomluvy. Samozřejmě, že to tak není. Bohužel tomu uvěřil. Jako každý jiný. Na tohle jsem už neměla. Kyberšikana. Vyhrožování. No řekněte sami, tohle není vůbec příjemný. Nemohla jsem vyjít ani před dům, protože se vždycky objevil nějakej blbec, kterej začal svůj proslov. Jaká jsem děvka, špíná, ať chcípnu apod..
Tohle bylo na mě moc. Nechtěla jsem to ale nikomu říkat. Začala jsem se řezat, nechodila do školy a jen brečela a trápila se. Všimla si toho má mamka. Ptala se co se stalo, ale já jí to neřekla. Naštěstí byl konec školy. I poslední den jsem nepřišla, tak mi má nejlepší kamarádka donesla vysvědčení domů. Když mě viděla, šlo vidět, že se vyděsila. Ano, nevypadala jsem moc dobře. Ani já se lekla, když jsem se koukla do zrcadla. Nějak jsem se nebavila, jenom jsem poděkovala a zase zalezla do pokoje. Asi 3 dny na to opět někdo zazvonil. Nikdo nebyl doma, takže jsem musela otevřít já. No asi to nebyl dobrej nápad, ale jak jsem měla vědět, že tam bude zrovna ON?

Pokračování příště..

Ahoj, tak jak se vám líbí prolog? Snad to není tak hrozné:D Názory? A chcete další díl? Hvězdičky a komentáře potěší❤

You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Oct 26, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

Summer loveWhere stories live. Discover now