Osa 3.

105 8 0
                                    

Heräsin uudesta sängystä. Mietin, mihin ihmeeseen olin joutunut? Mutta sitten muistin. Joshin tyttöystävähän täällä asui. Olimme ajaneet tänne yöllä..ja tyttö oli ottanut meidät vastaan. Olin saanut jäädä yöksi. Ja ehkä pidemmäksikin aikaa. Nousin vuoteelta ja katselin ympärilleni. Puhelimeni piippasi taskussani. Vastasin siihen. " Hei! Missäs päin olet?" Kuulin Trishan iloisen äänen kysyvän. " Tomphsissa!" Kiljahdin innoissani. Trisha naurahti. " Onnea! Noh...löysitkö yö paikan?" Trisha kysyi. Nyökkäsin, vaikkei hän tietenkään nähnyt. " Löysin! Eräs mukava mies, nimeltään Josh..toi minut tänne ja saan yöpyä hänen tyttöystävänsä luona." Kerroin iloisesti. Juttelimme vielä muutaman minuutin. Vaihdoimme kuulumisia ja sitten lopetin puhelun.

Kävelin ulos huoneesta ja katselin ympärilleni. Käytävä jatkui vasemmalle ja päättyi. Oikealla se jatkui ulko ovelle. Kuulin musiikkia ja haistoin ruuan tuoksun. Kuulin kuinka keittiössä jokelteli vauva. Kävelin keittiöön hiukan peloissani. Keittiössä, hellan äärellä hääräsi nuori. Minua ehkä vuoden vanhempi tyttö. Lyhyet kiharat hiukset heiluivat kun hän paistoi lettuja.

" Hu..huomenta.." sanoin hiljaa. Hän nosti katseensa ja alkoi hymyillä. " Huomenta! Paistoinkin juuri aamiaista. Istu toki pöytään." Hän sanoi piristävästi ja nyökkäsi kohti pöytää. Nyökkäsin arasti ja kävelin pöydän ääreen. Hän nappasi pannun hellalta ja asetti lautaselleni kolme pientä lättyä päällekkäin. " Kiitos." Kiitin häntä ja vilautin hennon hymyn. Hän hymyili.

Syödessämme olimme tutustuneet toisiimme. Tytön nimi oli Anna. Hän oli ollut Joshin kanssa yhdessä jo vuoden. Heillä oli jo oma lapsi. Pieni Marlie poika. Marlie hääräsi ympärillä ja jokelteli iloisesti kun juttelimme. " Josh on hyvä mies. Hän osaa pitää hauskaa sopivasti." Anna naurahti. Nyökkäsin ja virnistin. "Noh..mikäs sinut tuo tänne?" Hän katsoi minua kysyvästi. " Äh..ei oikeastaan.." olin juuri sanomassa kun Josh käveli sisään ja nappasi Marlien syliinsä lattialta. " Tyttöjen vuoksi hän täällä on." Anna katsoi Joshia ja naurahti. " Täällä niitä riittää.." Nyökkäsin punastellen.

Illalla lähdimme yhdessä kaupungille, Annan autolla. Anna oli jättänyt Marlien äitinsä luokse hoitoon. He esittelivät minulle kaupunkia. Pysäytimme auton erään kujan kohdalle ja siellä tapasimme muutamia Annan ja Joshin ystäviä.

Josh esitteli minulle parhaan ystävänsä Andrewn. " Terve!" Andrew huudahti iloisesti ja tönäisi. Naurahdin. " Terve vaan." Hän katsoi minua ja kysäisi. " Mikä on jätkän nimi?" Ilmeeni oli taas täysin yllättynyt ja se  hämmensi hiukan Andrewia. " Äh..anteeksi. Minun nimeni on Drawen." Mies nauroi ja siirtyi juttelemaan Joshille ja Annalle. Seisoin yksinäni reunassa. Katselin kuinka Josh ja Andrew tönivät toisiaan ja naureskelivat. Sain oudon tunteen...että jotain suurta tulisi vielä tapahtumaan noiden kahden välillä. Pudistin päätäni hämmentyneenä ja karkotin ajatuksen mielestäni. Sitten huomasin että joku katseli minua. Siirsin katseeni sivulle. Anna jutteli muutamalle tytölle. Ja yksi tyttö muiden tyttöjen joukossa, oli naulinnut katseensa minuun. Nostin kulmakarvojani kysyvästi. Tyttö vastasi samalla eleellä. Hän nojasi seinää vasten, mutta nousi kunnolla pystyyn ja käveli luokseni. " Hei.." Hän sanoi. Vastasin. " Hei..". Hän virnisti. " Mikä sun nimi on? Mä oon Wendy." Nyökkäsin ja vilkuilin muita. Hiukan punastuen. Tyttö vaikutti hyvin kiinnostuneelta. Tai sitten vain kuvittelin.." Mä oon Drawen.." Vastasin. Tyttö keinutti kroppaansa huolettomasti. " Kiva nimi.." Virnistin taas hiukan kiusaantuneena. Yhtäkkiä Josh ryntäsi luokseni ja löi minua selkään kovaa. " No hei hei jätkä! Täällä sä vaan Wendyä iskemässä oot.." hän puhkesi nauruun ja vinkkasi silmää minulle. Olin aivan punainen ja nolona. " Josh..jätä hänet rauhaan.." Wendy. Tämä kyseinen tyttö sanoi. Josh nosti kätensä ilmaan kuin antautuen ja siirtyi takaisin muiden jätkien luokse.

" Josh..on välillä idiootti." Tyttö puuskahti. Nyökkäsin. " Äh..minusta hän on vain mukava." Tyttö virnisti. " Älä sano mitään mikä ei ole totta. Tiedän että hän on tosi kovakourainen..ja huomaan että et pidä sellaisesta." Punastuin entistä enemmän. Myönnetään, tuo liika selän hakkaaminen ja töniminen..se ei ollut oikein minun juttuni.

Yhtäkkiä meidät keskeytettiin. Joku tyttö huusi Wendylle. Wendy kaivoi taskustaan ruttuisen paperinpalan ja kirjoitti siihen puhelinnumeronsa. " Soita ihmeessä.." Hän kuiskasi ja lähti. Kosketti ennen lähtöään vielä kättäni, hellästi. Olin täysin otettu. Jäin tuijottamaan hänen peräänsä. Hän nousi autoon ja katseli minua. Katselin häntä. Hän vinkkasi silmää ja virnistin. Sitten auto lähti. Josh, minä ja Anna lähdimme takaisin Annan kodille.
Se ilta jäi mieleeni.

Sängyllä maatessani..katselin paperilappua. Kirjoitin numeron muistiin puhelimeeni. " Soitan sinulle..lupaan." Kuiskasin vielä, ennen kuin suljin valot ja asetuin nukkumaan.

Bullet Proof? [Finnish]Where stories live. Discover now