Hoofdstuk 14

125 2 0
                                    

Ik wilde gillen maar het lukte niet. Ik kon niks, ik was weerloos. De man keek me aan en zag een angstige blik in mijn ogen. Het boeide hem niks en begon me te zoenen in mijn nek. Ik begon te huilen waarom zou Jace me zit aandoen? Weet Isabelle hiervan? Allemaal vragen schoten me door mijn hooft. De man stopte ik hoopte zo erg dat hij klaar was. Ik keek op en zag hem een zakje met een condoom open. Hij kwam dichterbij en trok mijn broek uit niet lang daarna ook mijn onderbroek. Ik besloot mijn ogen te sluiten en te hopen dat dit snel over zou zijn. De man begon me te slaan en zei " hou je ogen open of ik zal je pijn doen". Tranen rolde over mijn wangen.

Na ongeveer drie kwartier was de man eindelijk klaar, ondertussen bleven er vragen door mijn hoofd schieten. Waar ben ik betrokken geraakt? Hoe kon ik dit laten gebeuren? Ik was zo dom ik had nooit met een wildvreemde mee moeten gaan, ook al had hij mij gered die avond. Jace liep naar boven ik zag dat de man hem geld gaf. De man liep weg en Jace keek me aan ben een gemene blik. "Ik hoop dat je hier van genoten hebt, want dit zul je nog veel vaker moeten doen". Zei hij. Ik begon weer te huilen. Jace sloeg me en zei dat ik naar beneden moest komen om te eten.

Toen ik beneden was zag ik Isabelle staan. Ik rende zo snel mogelijk naar haar toe en gaf haar een knuffel. Ze trapte me en duwde me weg. Ik moest van haar stil zijn en gaan zitten. Jace schoof een bord met eten voor mijn neus en ging tegenover me zitten. "Waarom? Wat heb ik je ooit aangedaan?" vroeg ik. Hij zei dat ik hem al het geld moest terugbetalen wat hij voor me had uitgegeven. Hij had toch zelf aangeboden om me spullen te geven? Ik zei nog dat het niet hoefde. "Was dit allemaal een leugen? Heb je mij nooit leuk gevonden? En Isabelle zijn wij ooit vrienden geweest?" Vroeg ik. Hij zij dat dit allemaal onderdeel was van zijn plan. Aangezien hij mijn operatie had betaalt was ik hem heel veel geld schuldig. Hoe kon ik hier ooit nog weg komen.

Ik moest terug naar mijn kamer en me gaan klaarmaken voor de nieuwe klant die zou komen. Snikkend liep ik naar boven. Ik kleedde me om met kleren die Jace me had gegeven. "Fijn nog meer wat ik hem terug moet betalen." Dacht ik. Niet veel later werd er aangebeld. Ik kreeg rillingen door mijn maag. Ze kwamen naar boven en ik ging op bed liggen. De man kwam binnen hij rende meteen op me af en begon me te zoenen. Ik kon me niet terug trekken, want hij had mijn hoofd vast. Het was weer hetzelfde verhaal als bij de vorige, ik wilde niet maar moest meewerken anders zou hij me pijn doen.

In de ban van een loverboy✔Where stories live. Discover now