Treisprezece

24 6 1
                                    

I-am spus povestea intregii mele vieti iar acum Jenna sta, uitandu-se in gol, incercand sa nu imi intalneasca privirea. Stiu la ce se gandeste. Este acea privire pe care o urasc din suflet, cel mai josnic sentiment:mila. Incearca sa isi mareasca ochii pentru a nu i se vedea lacrimile ce sunt pe cale sa evadeze. Ofteaza lung si priveste in jos dupa care, cu o miscare atat de imprevizibila si rapida isi arunca bratele in jurul gatului meu. O aud suspinand. O mangai pe spate in semn de consolare, desi in mod normal eu ar trebui sa fiu cel consolat. O aud soptind Imi pare rau... Ca si cum ar fi vina ei.
Ma simt cam incomod in ipostaza asta. Nu stiu nici macar cine e ea, insa o tin in brate deja. Nu stiu ce ar trebui sa fac pentru ca, intr-adevar, e o situatie ce ma depaseste. Nimeni nu a mai facut asta cand mi-a ascultat povestea. Ba mai mult, Audrey s-a uitat cu un fel de ura, ca si cum sunt vinovat ca am cancer.
  
Intr-o smuncitura, Jenna se ridica, lovindu-si din greseala capul de maxilarul meu, si fuge spre dormitorul din care tocmai iesise. Vreau sa ma ridic, dar nu pot. Nu stiu ce as face daca m-as duce dupa ea, ce as putea sa ii spun. Probabil se simtea la fel de stanjenita ca mine.

Nu fugi!Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum