Kavárna

523 18 2
                                    

James: 

Takže jsem se s ní asi definitivně rozešel, super. Nechtěl jsem to tak, ale je pravda že jsme potřebovali pauzu. Co teď mám dělat? Jít za Zuzkou? Ona mi přece vždy pomůže. Teď mě napadlo, co když nás chtěla rozdělit? Asi bych si měl dát s holkama na chvíli pauzu. Najednou mi přišla zpráva od Mandy: ,,Nechci aby jsme se rozešli ve zlém, než pojedu. Sejdeme se?"

To jako vážně? Chce se sejít po tom co mi řekla? Ale víc mě překvapilo, že nad tím vážně přemýšlím. Asi se s ní sejdu. A nebo ne? Co budu dělat? Zeptám se Zuzky. Jestli napíše že ne, tak nás chce s Mandy rozdělit (nebo už vlastně rozdělila). Zuzka hned odepsala : ,,Myslím, že bys jí měl nechat být. Rozešla se s tebou a ona vás rozdělila. Nechceš si o tom se mnou promluvit někde osobně?" Tak je to jasný, chce nás rozdělit. Odepsal jsem jí, že dneska nemůžu a Mandy, že se s ní sejdu. 

Mandy:

Ještě než odjedu chci ho vidět. Dokonce přemýšlím, že vůbec odjíždět nebudu, ale rozhodnutá budu až potom, co se sejdeme. Vybrala jsem nějakou kavárnu ve které se sedělo na zemi jenom na takových malých polštářkách. Konečně jsem ho viděla, proč musí být tak dokonalý? 

,,Ahoj." 

,,Ahoj, už jsi něco objednala?" 

,,Ne, čekala jsem na tebe." 

Objednala jsem si mandlovou čokoládu se šlehačkou a James normální kávu. 

,,Takže...," začala jsem mluvit a přitom jsem si prohlížela svůj hrneček ,,jak to s námi bude?"

,,Hele Mandy já jsem s ní nespal jenom mi pomáhala, jestli jsi naštvaná kvůli tomuhle tak..."

,,Počkej, já jsem naštvaná kvůli tomuhle, ale spíš jsem naštvaná, protože to řešíš s kamarádkou místo toho, abys mi to řekl do očí." Nachvilku se odmlčel a potom se na mě podíval. 

,,Dobře. Odteď ti budu říkat všechno. Teda jestli spolu pořád budeme." 

,,Já s tebou chci být a nechceš jet do Ameriky se mnou?" Podívala jsem se mu do očí.

 ,,To myslíš vážně?"

,,Jo pojeď se mnou."

,,Já...to si musim pořádně rozmyslet." 

,,Já to chápu." 

Potom jsme si povídali o filmech, o škole a hlavně jsme se vyhýbali tématům Zuzka a kluci. 

James:

Tím návrhem mě docela překvapila, ani nevím na jak dlouho tam chce být a musel bych opustit rodinu. No to by asi tolik nevadilo ale stejně. 

Když jsem zaplatil doprovodil jsem jí domů a nabídla mi jestli u ní nechci přespat. Musel jsem být na chvilku sám. 

Zuzka mi pořád psala, tak jsem si jí zablokoval. Myslím, že jí už nikdy nechci vidět. Sice neudělala něco tak úplně hroznýho, ale konečně se všechno tak nějak začíná dávat dohromady a já nechci aby mi to zkazila. 

Doma jsem se koukal na seriál Arrow a viděl jsem asi dvacet dílů. Potřeboval jsem vypnout a na chvíli na nic nemyslet. Asi v deset mi napsala Mandy jestli jsem se už rozhodnul. Napsal jsem, že jí to řeknu zítra. Ale čím dál tím víc jsem se přikláněl k tomu, že pojedu. 

Moc se omlouvám, že píšu po tak dlouhé době. Věřím, že většina si už skoro nepamatuje o čem tenhle příběh byl, takže se znovu omlouvám a doufám, že vás bude pokračování bavit :D

Bạn đã đọc hết các phần đã được đăng tải.

⏰ Cập nhật Lần cuối: Aug 09, 2017 ⏰

Thêm truyện này vào Thư viện của bạn để nhận thông báo chương mới!

Je to můj SPOLUŽÁK!Nơi câu chuyện tồn tại. Hãy khám phá bây giờ