No to si děláš srandu!

6.6K 241 5
                                    

Po tom co James odešel, jsem si lehla na postel a přemýšlela. Co to bylo? Proč se to stalo? Proč odešel? Bylo to kvůli otci? Jedno vím jistě musím mu napsat!

Mandy 16:06-Proč jsi odešel?

James 16:07-Chtěla si abych zůstal?

Mandy 16:07-Chtěl si odejít?

Mandy 16:10-Teď se se mnou nebavíš?

James vám poslal/a fotku

No do prdele! On je na té fotce NAHEJ s nějakou holkou!

Mandy 16:12-Ty si s někym právě teď?!

James 16:13-Právě mi kouří chceš fotku? :*

Po tomhle jsem musela fb vypnout, bylo mi z něho špatně. Ne z toho, že mu kouřila, ale že byl s někým potom co ode mě odešel! Už ho nechci nikdy vidět! Vím že to nejde, musim chodit do školy. Bohužel. Proč jsem smutná? Mandy ty ho nemáš ráda je NAJS sama si to vymyslela. Drž se toho, že kdo je NAJS tak s ním nechodíš! A teď jako začneš brečet? To si do něj jako zamilovaná? Jen to slovo a zvedá se mi žaludek "Zamilovaná" . Že bych na něj zase zkusila zapomenout? Ale Mandy ty nevíš jak to dopadlo minule? Přišel James a vyprovokoval mě k tomu, abych mu dala pusu! Nechám to zatím plavat a jdu spát! 

Další den:

Je ráno a mně se absolutně nechce do školy. Ale musím. Vybrala jsem si nějaké oblečení a šla.

Když jsem přišla do školy uviděla jsem "ho" . Vedle něj byla ta holka z fotky. Když mě uviděl schválně se k ní přisunul a začal jí líbat. Nejradši bych tý krávě rozbila hubu! Vešla jsem do třídy a snažila jsem se jich nevšímat. Přežila jsem první hodinu a pak šla na záchod si opláchnout obličej. A tam byla ta holka...

Je to můj SPOLUŽÁK!Where stories live. Discover now