James

7.9K 265 2
                                    

Mandy:

S taťkou jsme nakoupili nějaké oblečení a věci do pokoje. Konečně jsem v posteli a mohu konečně přemýšlet o tom klukovi vlastně ani nevím jak se jmenuje. Je hrozně sexy a ani si nedovedete představit co bych s ním chtěla dělat. Je ale hrozně namyšlenej. Proto ho budu muset trochu vychovat. Šla jsem na facebook a našla jsem si tam tu holku, se kterou sedím. Zeptala jsem se jí na fb nějaké nejhezčí holky ze třídy. Našla jsem si jí "Allie Alinka Snowová" úžasný. Přes ní jsem našla jeho fb James Green. Proč na těch fotkách vypadá tak dobře. Už půjdu spát. Jen jsem se šla umýt. Šla jsem do vany kde jsem se začala hladit tam dole. Na hlavici od sprchy jsem nastavila ten největší proud. Zavřela jsem oči a užívala si to. Když jsem vyvrcholila oblékla jsem si své pyžamo se zebrama. 


Zase ráno vůbec se mi nechce vstávat. Nějak jsem to dokázala a sešla schody do kuchyně. Ke snídani jsem si vzala rohlík s máslem. 

Táta mě vysadil před školou. Když jsem vystoupila z našeho BMW, které bylo to nejnovější, všichni se na mě podívali včetně Jamese. Ignorovala jsem je a šla ke své skříňce s ním v patách. Ze skříňky jsem si vyndala věci a šla do třídy. Sedla jsem si dozadu a ke mně si sedl James ,,Co chceš?!" Vyjela jsem na něj. 

,,Jen jsem si sedl." Začal se bránit.

,,Já myslím ty pohledy a tak."

,,Já jen to auto je celkem drahý."

,,No a co? Jsme bohatý stačí?!" Už mě to vážně sere jak na mě všude doráží, že máme víc peněz než ostatní. Jsem přece úplně stejná jako ostatní. Tohle mu ale neřeknu akorát by se mi vysmál.

Po tom co jsem mu to řekla, odešel a sedl si k nějaké holce. Měla výstřih někde u kolen a viděla jsem jak mu šahá na koleno. Hned jsem si začala představovat jak to on dělá mně. Ne Mandy okamžitě o tom přestaň přemýšlet! Celou dobu jsem si je prohlížela. Ne to není žárlení jen mi prostě vadí, že na sebe takhle šahají. Už se na to nemůžu dívat. 

,,Paní učitelko mohu na záchod?" 

,,Jdi." 

Vyšla jsem ze třídy a sedla si na studenou podlahu. Já to nevydržím. 

,,Co se děje?" Ano bylo mi to jasné je to on. 

,,Nic jdi zpátky za tou courou!" Ou to se ti teda povedlo Mandy, vůbec to nevypadá, že žárlíš teď už vůbec. 

,,Já s ní nic nemám a neni to coura! Ty snad žárlíš?" Už mě vážně vytáčí!

,,Tak proč jí takhle obhajuješ?!" Ignorovala jsem jeho otázku.

,,Jednou jsem s ní spal." 

,,Jednou? A ty řikáš spal to nemůžeš říct měl sex nebo tak?" Zasmála jsem se.

,,Myslel jsem že ty na to nejsi." Potemněli mu oči. Zvedla jsem se a stoupla si k němu tak, že mezi námi nebyl ani milimetr místa ,, Ne já to mam ráda tvrdě." Byla to lež, jen jsem ho chtěla poškádlit. Vešla jsem do třídy a on asi po pěti minutách bylo mi jasné co dělal. 


Vyšla jsem ze školy a zase na mě James zavolal ,,Mandy počkej!" 

,,Co je zase?!"

,,Za prvé to v té škole si dělat neměla a za druhé včera si mi slíbila, že se mnou půjdeš ven." 

,,Jo slíbila a ty si říkal že nemáš čas." 

,,Ale mám, tak dem?"

,,Dobře, pokud se tě pak zbavím." Usmála jsem se na něj.  

Tahle kapitola mi dala zabrat, ale máte jí tu :D




Je to můj SPOLUŽÁK!Waar verhalen tot leven komen. Ontdek het nu