Bölüm 6

76 8 1
                                    

Ulaşla hazırlandık.Benim kafamda yine deli sorular vardı.Bu adam niye bize arkadaşı gibi davranıyordu.Yakın olmaya çalışıyordu ama fazla yakın.Çok dikkat çekiyordu.Bunları düşünürken korna sesi geldi.Pencereden baktığımda Okan'ın şöförünü gördüm.

Aşşağıya indik ve başladı yolculuğumuz.

Yol uzun sürmedi.Yaklaşık 15 dakika gideceğimiz mekana geldik.Geldiğimizde bizi bir kadın karşıladı.

"Hoşgeldiniz.Rezervasyonunuz var mıydı?"

Ben hemen "Biz Okan Bey'in davetlisiydik" dedim.Ayaz'da beni başı ile onayladı.

Kadının birden tavrı değişti.Bize karşı soğuk davranan kadın "Bu-Buyrun Okan Bey içeride.Beni takip edin" diyerek önden yürümeye başladı.

Şunu anladım.Bu mekanda Okan Bey bol bahşiş,para anlamına geliyordu.Yanlış anlamışda olabilirdim.Ama olsun birinci ihtimal kafama yattı.

Masalarına geldiğimizde birden ayağa kalkan Okan Bey "Ooh çocuklar hoşgeldiniz.Gelin oturun buraya." dedi.

Oturduk ve Ulaş açığı nasıl bulduğunu anlattı.Bizi pür dikkat dinlediler.İş hakkında ise bizden beklentileri oldukları hakkında yarım saat konuşma yaptılar.Başım çok ağrıyordu.
Saat 23:30 gibi ayrıldık.Giderken bizi masaya getiren kadın hala yalakalık yapıyordu.Eve taksi ile döndük.
Geldiğimde direk bilgisayar başına oturdum ve araştırma yapmaya başladım.Artık beyaz şapkalı olmaya çalışacaktım.Elimizden ne gelirse artık.
Hemen yemekte aldığım flashbelleği bilgisayarıma taktım.Bize özel bir panel kurulmuştu.Bu siteye sadece bizim statik ip adresimizden bağlantı kuruluyordu.O zaman siteyi değil bilgisayarımı koruyacakdım.Daha kolay olacaktı.
Panel sıradandı.Flashbellekteki dosyaları inceledim.Ardından bilgisayarıma "Vmware Workstation" isimli yazılımı kurdum.Bu yazılım sayesinde bilgisayarıma sanal bir makine kurucakdım.Buda benim izlenmemi azaltılcakdı.Hemen cd'mdeki Windows 7 iso dosyası sayesinde kurdum.Allah'tan yanımda cd çantam vardı.Bu işimi daha kolay yapıyordu.Site üzerindeki ilk izlenimim Php kodlama dili kullanıyordu.Fakat yazılımı eskiydi.İlk bunu güncelliyecektim.MySql kullanıyordu.Ulaş siteye burdan girmişti.Ulaş içerde televizyon izliyordu.
Yanına giderek "Kardeşim hadi çalışma vakti" dedim.
Peşimden geldi.Ulaşı seviyordum.Dinlediğimiz müzik türü,hobilerimiz,ilgilerimiz felan her şeyimiz aynı idi.
5+1 ses sistemine bir Hardwell parçası koyup ona bulduklarımı anlattım.Oda MySql'daki açıkları kapattı.Bende sunucudaki web yazılım dilini güncelledim.Yarın siteye girdiklerinde daha farklı bir arayüz onları bekliyordu.
Gece 00:36 ve uykum var.Yatmalıydım.
Ulaşa yatacağımı söyledim.Dolaptan Maltana alıp içe içe odamı hazırladım.Yatağım yumuşaktı.Sırt ağrılarıma şifa olacaktı bu yatak.Dişlerimi fırçaladım.Artık güzel bir uyku beni bekliyordu.İyi geceler.

Y.N. : VOTELER BENİM İÇİN ÖNEMLİ ARKADAŞLAR.TEŞEKKÜRLER

HackedHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin