#24

92 12 0
                                    

Atunci când te trezești din starea ta de visare și vezi tot ce te înconjoare... te gândești cât de rea e lumea, nu? Eu o fac. Atunci când mă trezesc din lumea mea perfecta si dau cu capul de pământ văd cât de rea e lumea și nu îmi place.

Dragă lume rea...

De ce ești așa? De ce tuturor le pasă doar de ei? Ei nu știu că trăim pe același pământ? Deci ar trebui să ne ajutăm , să ne sprijinim, dar nu, oamenii nu te ajuta, ci te jignesc, noi oamenii nu ne sprijinim si ne descurajăm, pentru că suntem invidioși că noi nu avem ce are cel de lângă noi așa că ne gândim să-l băgăm în depresie nu? Ei bine așa este, asta facem noi oamenii, monștri cu măști bine confecționate. Să nu-mi spui că n-am dreptate. Pentru că am, din păcate am, din păcate este adevărat. Dar totuși nu suntem toți așa, 1% din oameni sunt cei ce intră în depresie din cauza monștrilor, iar restul de 99% sunt monștrii care se ascund în spatele măștilor.
Si tu știi asta si poate când vei citi asta te vei pune în categoria de 1% dintre oamenii care intră în depresie dar nu o arată, dar poate ești un monstru si nu ți-ai dat seama. Poți schimba asta! Știi cum? Nu? Bine îți zic eu, pentru început cereți scuze tuturor oamenilor pe care i-ai rănit! Poti face asta? Va dura cam mult așa este, dar măcar după asta mai trebuie să te ierți si pe tine... Când vei vede toți oameni pe care i-ai rănit te vei întrista și te vei supăra pe tine, așa că după ce-ți ceri scuze de la ei, va trebui să-ți ceri scuze și de la tine... Nu îți face griji acele persoane te vor iartă, pentru că asta fac ele, iartă pe toți și cred în toți, așa că te vor ierta.
Dar tu? Tu te vei ierta? Te vei ierta atunci când vei vedea tot ce ai făcut? Poate că da, poate că nu, depinde de tine, de sufletul tău si așa vei ajunge să nu mai fi un monstru, să nu fi un ratat si să nu fi un depresiv care iartă pe toată lumea.
Cei care fac pare deja din categoria de 1% sunt de mai multe feluri, cei depresivi, cei care au învățat ceva și acum nu se mai lasă călcați în picioare și îi ajută și pe depresivi să fie ca ei. Acum fiecare cum se știe, depresiv sau puternic. Oricum ai fi ai grija de tine si de sufletul tău.
Cu drag,
O anonimă...

Atunci când...Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum