7.

7.3K 396 12
                                    

"Ten parchant"řeknu a hned si vzpomenu co říkal.
"Harry jednou si stejně přiznáš a to kotě ti jenom pomůže"
"Harry? " jemně mi Lou strčí do ruky.
"Hmm? " zamumlám ještě při přemýšlení nad Niallovýma slovama.
"On ho m...měl r... rád? " zvědavě zvedne ouška.
"Ano ten kluk měl rád toho druhého Lou " uculím se na něho a podrbu ho.
"Když m...máš n..někoho rád t...tak mu dáváš p...pusinku? "Zaujatě mě sleduje.
"Ano když ma někdo někoho rád tak si dávají pusinky to je složité zlato"usměju se a začnu mu dělat kroužky na bříšku.
"Harry rád Louise... Harry d.. dát p..pusinku? " nadšeně se uculí a přelehne si do mého klína abych měl lepší přístup k bříšku.
"Pusu?  Ale to se tak nedělá Lou to jsou lidi a.. "Zarazím se a uvědomím si co jsem řekl.  Lou se vyděšené podívá a sklopí ouška které doteď byly nadšeně vystrčené do vzduchu. Spanikařím a lehce položím ruku na Louiho bříško, skloním se a dám mu pusu na rtíky. Lou mi hned obmotá ocásek kolem ruky a uculí se když se narovnám a podívám se mu do oči. "J...ještě?" zavrní Lou a nevinně se uculí.
"Už ne zlato oni si taky dávali pusinku jednu" pohladím ho po tváři kde se mračí.
"O...oni dávali j...jazýček jako ja k..když piju m...mlíčko"zaprska
"Louisi! Přestaň semnou mluvit takhle nebo tě někam prodám"zamračím se na něho. Lou sklopí ouška a přelehne si na druhý konec postele a celý se zakryje dekou. Nechám ho ať se vyvzteká. Zatím otevřu notebook a pošlu pár objednávejte na firmu.Začnou se mi pomalu zavírat oči tak se rozhodnu si na pár minut zdřímnout, dám notebook na stůl vedle postele a přilehnu si k Louimu který furt nevylezl. Opatrně mu sundám deku s obličeje abych se podíval jak sladce usnul.  Pomalu abych ho nevzbudil si vlezu k němu a pohladím ho po ouškách které nejsou ve vláskách. Něco ze spaní zamumlá a několikrát mě placne ocáskem po noze než se spokojeně uvelebí a potichu oddechuje.  Taky věc kterou jsem si všiml.  Hodně spí a usne kdekoliv a kdykoliv.Jména už umí říct bez problémů ale dlouhé slova mu ještě nejdou. Miluje hlazení u oušek a na zádech kdy se vždycky prohýba slastí a vrní na celý byt když ho škrabkám na obou místech.
Nez stihnu cokoliv dalšího vymyslet propadnu do spánku. 
Probudí me až kňučení a zafňukání kousek od ucha. Zmateně otevřu oči ale je úplná tma až na blesk který protne oblohu a chvilku za ním i hrom. Lou se celý klepe a tiskne se mi do náruče, ouška má sklopená a ocásek přitisknutý k moji noze. "Zlatíčko jsem tady je to jenom bouřka... Pár kapiček vody které spadnou a rostlinky budou mít co pít"jemně ho hladim po zádech a snažím se ho utišit.  Lou při mém hlase trošku zvedne ouška ale hned je zase sklopí když je další hrom. Natáhnu se pro ovladač na světýlka co jsou u postele namontované a zapnu bledě modrou.
"Koukej světýlka... Taková bude obloha až se vyprší" zvednu mu hlavičku a ukážu na světýlka.  Lou zvědavě natočí ouška a dotkne se ho. "Louis r..rád Harry" uculí se a otře se hlavičkou o mou hruď až přes krk a dá ji na rameno kde spokojeně vydechne. "Harry tě má taky rád miláčku jenom občas zlobíš a proměníš se v tygříka který kouše a škrábe nebo celý den nic neděláš zatímco Harry pracuje a ty mu pak nedáš pokoj s hračkama nebo nosíš cédéčka co ti Niall dal. Jsi moje zlatíčko neboj ochráním tě před bouřkou"povídám mu a hladím ho po zádech.Louis tiše vrní a otírá si o mě hlavičku. 
"Lou je r...rád že je Harryho" zašeptá "Lou by ch...chtěl p...pusinku..."zvedne hlavičku a nakloní se nade mě .
"Ale jenom jednu Lou a pak půjdeš spinkat" dám mu pusinku na nosík a pak na rty kde chvilku zůstanu a když si chci zpět lehnout Lou mě nechce pustit a obkročmo si sedne na můj klín kde se několikrát zavrtí než si najde pohodlnou pozici. "Loui"zakňučím a cítím jak se můj friend probouzí k životu "To už nikdy nedělej"plácnu ho po zadečku.
  "P.. Proč?" zvědavě se zavrtí. Potichu zakňourám a snažím se ho ze sebe shodit ale nechci mu ublížit. Chvilku tam takhle blbneme než se mi konečně podaří ho dostat na jeho půlku postele a uklidnit ho. Přilehnu si k němu a zavřu oči připravený jít spát. Lou zase změní pozici a když se snaží svoje nožičky nacpat mezi ty moje otře se můj rozkrok a já tiše zakňučím. Lou dá rychle nožku zpět přičemž si oddychnu ale po pár sekundách cítím jak svojí malou ručkou hladí moji bouli v boxerkách.
  "Louisi!Kam dáváš tu ruku!"Vyjeknu vyděšeně
"Na b....bouličku p..přece" nevinně se uculí a dál pokračuje v líných pohybech rukou.

-----------------------------–----------------
Hi sun ^^
Já vím že jsem říkala v pondělí ale nedostala jsem se k tomu pomalu mi dochází předepsané kapitoly a jedine co me napadlo je napsat ještě ask takové to kdy se ptáte osob na otázky. Když tak bych byla moc ráda kdyby jste dali vědět jestli chcete a klidně i napsali otázky.
Thanks za tak dlouhé čekání a u dalšího dílu nebo komentáře bye my sun <3

Harry's cat (larry) KorekceKde žijí příběhy. Začni objevovat