35.díl

14.6K 558 12
                                    

Já vím, dlouho nebyla část ale nic mě nenapadalo:// I'm soo sorry darlings :( 

''Vážne nechceš jet s námi?'' zasmál se Harry. Jeho babička jen pokroutila hlavou a objala ho. Harry ji políbil na tvář, usmála jsem se když se její pohled stočil na mě. ''Bylo mi potěším vás poznat'' zašvitořila jsem a ona si mě přitáhla do náruče. S radostí jsem jí objetí opětovala. ''Té se drž Harry'' zasmála se od srdce když jsme se odtáhli. 

Harry mě objal okolo pasu ''Budu'' přikývnul. ''Tak zase za rok'' zakřičela za námi jeho babča a já se musím zasmát i když mi to přijde smutné. Naposledy jsem jí zamávala a ona mě. Harry jí pošle vzdušnou pusu a oba jsme nastoupili. 

''Proč bydlí tvoje babička tady? Myslím proč bydlí v Chelmsfordu a ne s tvou rodinou?'' vyhrknu. Harry se rozjede pryč a já si povzdechnu. 

''Holmes Chapel..prý ho má plné zuby a tady má aspoň klid, tvrdí ona'' zasmál se a jeho ruka spočinula na mém stehně. 

_______________________

''Děkuju'' zašeptal Harry a opřel si jeho čelo o to mé. ''Za co?'' zeptala jsem se nechápavě a pohladila ho po tváři. ''Za nejúžasnější víkend s tebou'' políbil mě na nos a poté na rty. Zamotala jsem mu prsty do kudrlin a trochu zatáhla. 

''Myslím, že bychom měli přestat nebo tě zatáhnu zpátky do auta'' zasmál se. Přikývla jsem a ještě jednou ho krátce políbila. ''Miluju tě'' řekla jsem. Hodil si přes rameno moji kabelu a šel se mnou k dveřím mého domu. ''Miluju tě'' políbil mě na tvář a pomalu odcházel. 

Přes plot mi ještě zamával a zmizel v domě. Odemkla jsem a vešla dovnitř. Hned na mě vybafla moje máma s medvědím objetím. ''Jak bylo?'' zeptala se nadšeně. ''Fajn'' usmála jsem se. Nemám náladu na to jí vyprávět dění u Harryho babičky. 

''Zase bez nálady, no jdi prosím tě'' zasmála se a poslala mě nahoru. Úlevně jsem si oddechla když jsem se povalila na mou postel. 

Po asi půl hodinovém povalování jsem se rozhodla vybalit si a zajít si do sprchy. Nemůžu se dočkat pátku, vidět Harryho na pódiu...

S ručníkem okolo těla jsem se vrátila do pokoje a oblékla se do čistého. Zaslechla jsem tlumenou ránu do okna a musela se usmát. Harry.

Teenage Dirtbag h. s. |cz|Where stories live. Discover now