63.díl

9.4K 486 21
                                    

Věnování: -Sunny- 

''Byl jsem opilej! Kolikrát ti to mám ještě říct?!'' jsou to už dvě hodiny od toho co jsme se s holkama dozvěděli tyhle ''žhavé'' novinky a v autobuse pořád vládne dusno a napětí. ''Fajn, takže já se teď půjdu opít a sednu si na klín nějakýmu chlapovi a nechám se ošahávat, jo?'' vrátím mu úder. 

''Opovaž se,'' zasyčí. ''Ty můžeš a já ne ? Jdi do prdele Harry..'' vysměju se mu do obličeje, chci odejít ale kam ? V autobuse moc míst kde můžu být sama není a ven taky nemůžu, jelikož bych se rozmázla někde na silnici, autobus už je totiž dávno v pohybu do další země. 

Nakonec se tedy rozhodnu pro naší 'noclehárnu' s holkama, kterou jsme ještě pořád neuklidily a na velkém gauči je po nás pořádný binec. Zkroušeně se posadím na gauč, jak já nenávidím hádky s tím kudrnatým, egoistickým, namyšleným, roztomilým, sexy, dokonalým.. fajn stačí, idiotem. 

Složím si hlavu do dlaní a popotáhnu. 

Věděla jsem, že se něco stane, teda aspoň jsem to tušila. 

Udělal to už někdy ? Bylo tohle prvně ? Spousty otázek, ale žádné odpovědi. Povzdechnu si a rozhlédnu se po místnosti, jako naschvál mi zakručí v břiše a mě dojde, že pokud nechci umřít hlady, budu se muset dostat do kuchyně a to jinak než kolem Harryho postele nejde. 

Zvednu se tedy a pomalu přecházím z místnůstky. Pohled mi padne na jeho tělo které leží na posteli, mám chuť všechno zapomenout přitulit se k němu a nic jiného nedělat, no moje naštvanot tomu zabraňuje a tak teda jen rychle projdu do kuchyně, kde si z ledničky vytáhnu blbej jogurt a vracím se zpátky. 

''Prosím nechoď už pryč,'' zasténá a chytne moji svěšenou ruku. ''A to proč ?'' řeknu chladně. 

''Now you're standing there right in front of me..'' začne šeptat slova jeho písně. Pokroutím hlavou a on zmlkne. 

'''Cause I'm tired of sleeping alone...?'' zkusí a slabě se usměje. Taky by mě to donutilo k úsměšku, možná, kdyby mě už předtím nedonutil se teď trápit. Škubnu svou dlaní v té jeho ale dotek zesílí. 

''Prosím! Ty víš, že mě to mrzí..'' pomalu se posadí a vtáhne si mě mezi svá stehna. Moje ruce vjedou do jeho kudrlin, nevím proč ale ten jeho nevinný pohled, ne Lott, dej mu to vyžrat ! 

Nemůžu..

'' 'Cause I'm just a teenage dirtbag baby.
Yeah I'm just a teenage dirtbag baby.'' začne s úsměvem zpívat protože mu došlo, že povoluji. ''Harry drž hubu'' dám mu ruku na pusu a on mě hravě kousne do dlaně. 

Jeho ruce mi podlomí kolena a tak dopadnu na jeho hruď. Díky bohu, že jsem ten jogurt ještě neotevřela. Když jsme u toho, Harry mi ho sebere z ruky a položí ho stranou. ''Chtěla jsem to jíst'' opáčím. 

''Budeš mít lepší věci na práci,'' zašeptá. Jeho rty se přibližují k těm mým, nedovol mu to ! Pozdě, lačně se přisaje a mě nezbývá nic jiného než mu to oplácet. 

Jsem tak pitomá. 

Já vím je to krátký :D Ale snad se líbí!

LOVE YOU ALL <3  

Teenage Dirtbag h. s. |cz|Where stories live. Discover now