20.díl

17.4K 634 5
                                    

Ráno mě vzbudilo cosi vrtícího se vedle mě. Pomalu jsem rozlepila oči a zamračila se. Harry si vzal celou peřinu a rozvalil se přes celou postel. ''Fajn'' zamručela jsem a zvedla se do sedu. 

Promnula jsem si oči a podívala se na naší Haroldinu Cyrus. Nutilo mě usmát se nad jeho roztomilostí. Nevěděla jsem co dělat když mě tady divoch vzbudil v ... 9:21. 

A pak mi to došlo..máma ! 

Okamžitě jsem začala hledat mobil a jako naschvál mi nešel nakreslit znak pro odemknutí. Konečně se mi to povedlo, ale radši bych byla kdyby se to nepovedlo. 

26 nepřijatých hovorů, do prdele. 6 z nich bylo od táty, 3 od bratra, jak jinak a zbylé od mamky.

''Harry'' zašeptala jsem a šťouchal do něj. ''Harry'' zašeptala jsem znovu když nereagoval. Zase nic, pomlasknul si a dal si přes mě nohu. ''Harolde'' zabručela jsem, toho by nevzbudila ani atomovka 

''Harry!!'' zařvala jsem a on leknutím spadl z postele. ''Sem vzhůru, sem vzhůru'' vztyčil před sebe ruce na obranu, ještě se mu klížily víčka. 

''Oh, zázrak!'' prohodila jsem a zvedla se na nohy. ''Musím domů'' hodila jsem na sebe svou koženou bundu. ''Bolí mě hlava'' zaskuhral Harry.

 ''Mám 26 nepřijatých hovorů'' vypadlo ze mě. ''Asi budu zvracet'' zezelenal Harry, nadechl se a chytil zase normální barvu. ''Kde je koupelna?'' zeptala jsem se. ''Co se včera stalo?'' panebože tohle je bez cíle, každý z nás jako by mluvil do větru. ''Oh bože'' zamumlala jsem. ''Jdu domů, uvidíme se později'' políbila jsem ho na tvář.

Mrskl sebou zpět do polštářů s já opustila jeho pokoj. Přeběhla jsem na naši zahradu a co nejtišeji odemkla dveře. Když se mi je povedlo i tiše zavřít, tleskla jsem si a otočila se. 

''Sakra mami!'' vyjekla jsem a chytla se za srdce, asi mi přivodila infarkt. ''Jak si to představuješ? Víš kolik je hodin ? Víš vůbec co je za den?!'' začala na mě vřískat a mávala okolo sebe utěrkou, kterou držela v ruce. ''A jak to vypadáš panebože?'' chytla do ruky pramen mých zacuchaných vlasů. 

''Mami, mrzí mě to dobře? Ale nějak se mi to vymklo z rukou'' špičky mých bot se staly velice zajímavými. 

''Chápu, že jsi mladá, chceš si užívat, ale že z domu odejdeš v 8 večer a vrátíš se skoro v deset ráno ?! To je trochu moc nemyslíš?'' 

Nevinně jsem nakrčila ramena a nahodila pohled štěněte. ''Omlouvám se''. ''Ah, fajn, mazej se umejt!'' pousmála se a já kolem ní proběhla rychlostí světla. 

____________________

Mokré vlasy mi dopadly na holá ramena a já spustila ručník aby sklouzl dolů po mém těle. Oblékla jsem se do čistého a oddechla si. Svalila jsem se na postel a myslela na ty chudáky co teď sedí ve škole. 

''Jak si na tom?'' mrmlala jsem do telefonu. Z Harryho strany se ozvalo naštvané zavrčení. ''Moje hlava každou chvíli praskne'' znělo to jako kdyby mluvil do polštáře. ''Kdybys nechlastal, tak si teď nestěžuješ'' zasmála jsem se mu, oproti němu jsem se cítila plná energie. 

''Kdyby si pila, ještě tady ležíš se mnou'' zasměje se naopak on. ''Fajn, fajn..měl by ses ještě prospat broučku'' vyklouzlo ze mě dřív než jsem to zastavila a z Harryho strany se ozvalo zalapání po dechu. ''Ale já už bez tebe asi neusnu'' zafňukal. Napadlo mě jít za ním, ale nevím jestli by mi to ještě máma dovolila. 

''Budeš muset, já už mám problémů dost'' řekla jsem vážně. ''Počkej, ty máš z toho potíže? Oh, Lott to mě mrzí, je to moje chyba, kdybych se tak nestřískal tak-'' začal rychle mluvit. ''Šššt, Harry, ticho. Není to tvoje chyba jasné ? Už to neřeš a jdi spát'' usmála jsem se což on nemohl vidět. ''Prosím přijď nebo si dojdu já za tebou!'' haha to bych chtěla vidět, napadlo mě. 

Na pořádnou chvilku se odmlčel. Slyšela jsem jen nějaké šustění, rány, no prostě všemožný hluk. 

Lekla jsem se když se od mého okna, které vedlo na příjezdovou cestu ozvalo bouchání. Odhrnula jsem závěs a vypískla. Po oklepání jsem okno otevřela a Harry, ano vážně, Harry vpadl do mého pokoje. ''Ty pitomče! Víš jak jsem se lekla?!'' šeptala jsem poněkud hlasitě a bouchala ho přitom do hrudi. 

''Hele,hele, je mi tak blbě, že ani nevím kolik má člověk nohou, a přesto jsem se oblíkl a vylezl k tobě oknem, mohl jsem skončit rozmázlej na chodníku a ty bys mě musela seškrabávat a ještě mi nadáváš? Kam se poděl ten brouček?!'' zasmál se a chytil se za hlavu. ''Drž hubu!'' zasyčela jsem a shodila ho na postel. Spokojeně se zavrtal do polštářů a klidně oddechoval. 

''Ta Francie společně platí?'' 

''Nevím jestli může být úchylák jako ty a slušňačka jako já v jedné rodině'' zasmála jsem se a skočila vedle něj. ''Já ? Úchylák ? To nemůžeš myslet vážně'' 

Převalil mě pod sebe a políbil mě na nos. Zakňučela jsem a líbla ho do koutku úst. Začala jsem z něj sundávat jeho koženou bundu a pořádně se přisála na jeho rty. Odtáhl se a opřel čelo o to mé. 

''Co zajít někam na oběd?'' vypadlo z něj nakonec. ''To tě to musela napadnout zrovna teď?'' zamračila jsem a nesouhlasně zavrtěla hlavou. ''Pravda, špatnej nápad'' začal mě znovu líbat a jeho ruce bloudily po mém těle. ''Bolest hlavy už je pryč?'' zasmála jsem se do polibku.

Neodpověděl. 

''Charlotte?'' ozvalo se a já ztuhla. Zřetelně jsem slyšela kroky po chodbě směřující k mému pokoji. Převalila jsem Harryho a doslova ho skopla na zem. Zanaříkal, ale pochopil, že má zalézt pod postel. Urovnala jsem peřinu a popadla do ruky mobil. 

''Charlotte?'' vešla mamka do pokoje a sedla si ke mě na postel. ''Ano ?'' řekla jsem nejklidněji jak jsem mohla. 

''Tvůj bratr povídal něco o Francii, hádám, že by jsi chtěla jet také'' vydechla, radostně jsem zakývala hlavou. 

''Ehm fajn..víš, vím, že asi pojede i ten tvůj Harry.. a tak, chci si s tebou promluvit'' ale né mami, teď né! 

''N-no jasně, povídej'' vykoktala jsem. ''Víš si ve věku kdy obvykle..prostě, chceš ve vztahu postoupit dál..'' řekla a já na ni vyvalila oči. ''Oh bože mami..'' protočila jsem oči.

''Ne, ne zlato pochop, chci tě jen varovat, kdyby na TO došlo, použijte ochranu a nebo antikoncepci jasné?''  panebože,panebože,panebože !!! 

''Mami, nemůžeš to nechat na jindy?! Nehodlám s nikým spát!'' tváře mi nabraly rudou barvu. ''Ale přeci jen kdyby-'' přerušila jsem jí protože ještě chvíli a Harry se pod postelí buď udusí a nebo se začne strašně smát. 

''Mami, nech to na jindy ? Dobře ? Prosím, nemám na tohle náladu'' složila jsem ruce na prsou a zamračila se ještě víc. ''Dobře, promiň, ale i tak-'' byla na odchodu a ještě se zastavila. ''Mami!'' řekla jsem výhružně. 

Zaklapla pusu a opustila můj pokoj. 

''No..'' ozval se Harryho hlas a já si schovala obličej do dlaní. Spustil v záchvat smíchu. Super. 

Teenage Dirtbag h. s. |cz|Where stories live. Discover now