Olvasói vélemények

17.8K 142 0
                                    

Sziasztok! A könyv régi Blogspot oldalát nézegetve olyan értékes kommentekre bukkantam, amik nem szerettem volna, hogy elkallódjanak. Minden szavuk nagyon jól esett, innen is köszönöm őket és azt gondolom megérdemlik, hogy kikerüljenek! :)

Ui.: Ez a topik folyamatosan frissül. Ha kapok néhány igazán kifejtősebb kommentet, ami nem csak a "siess a kövivel"-t tartalmazza, azt ki fogom ide tenni mindenképp! 


 Hát leányzó ez is egy Tökéletes rész lett!! ☺
Igaz, eddig nem nagyon - sőt, nem is - kommenteltem egyik történetedhez sem, de most bepotólom. Egyszerűen szerelmes vagyok a történeteidbe, ahogy leírod az érzéseket, úgy átérzem én is. Mondhatjuk azt is, hogy a rajongód lettem. És nem lepődnék meg azon, hogy egyszer a kezemben tarthatnám a könyvedet. ☺
Szóval, ne merd abbahagyni az írást!!  -
Vivien L.


  Nem olyan rég kezdtem el olvasni a blogjaid és ugyanúgy imádom mindkettőt😊 Fantasztikusan írsz, de mégse ezt szeretem legjobban a blogjaidban. Hanem,hogy olyan valóságosan írod meg a dolgokat.A többi Harrys bloggal ellentétben tényleg úgy írod meg a történéseket,olyan fordulatokat teszel bele a történetbe, amik egy mai tinivel megtörténhetnek. Egy szóval imádom a blogjaid<3  - Aurora M.


  Jézusom azt hiszem most nagyon megleptél.. egyszerűen imàdom ezt a blogot. Mindegyik blogodat olvasom/olvastam de valahogy még is ez lett a kedvencem. Talàn a szereplők miatt vagy csak a történettel könnyű azonosulni nem tudom, de alig vàrom a következő részt. Rettentően tehetséges vagy - Lilla A.


  Imádooooom, csodásan írsz kedves Mila:) öröm ezeket a részeket olvasni de komolyan. Alig varom a kövit siess vele <3 xx - Anita P. 


Annyira valóságos az egész, szerintem bármelyik hasonló korú lány beleképzelheti magát. Nincsenek benne valótlan események, túl nyálas részek vagy bármi ilyesmi. Teljesen hétköznapi fiatalok egy egészen izgalmas kapcsolattal. Gratulálok az igényes munkáidhoz, én imádom őket nagyon :) - Tamara Z.

LoveGame Where stories live. Discover now