XX. Gyönyörű sorscsapás /16+/

9.9K 265 5
                                    

Harry szemszöge

- Mi másfajta barátok vagyunk.

- Nem, nem vagyunk másfajták – rázta a fejét én pedig felsóhajtottam. Még mindig nehéz eset. Megragadva a kezeit kezdtem el kifelé húzni, minthogy szóvá tettem volna az egyet nem értésemet. Félúton megálltam és beszéltem az apjával, hogy elviszem, fél órán belül pedig már a Dombon parkoltam le a kocsimmal. Miután az én ötletből kifolyólag átültünk a hátsó ülésre közelebb vontam magamhoz és átöleltem a vállát. Egész úton feltűnt, hogy csendesebb volt a megszokottnál és kicsit kedvtelennek is tűnt, viszont úgy voltam vele majd rákérdezek ha ideértünk.

- Most miért vagy ilyen feszült? - emeltem rá kérdő tekintetem.

- Azért, mert megmondtam, hogy nem akarok jönni. Nem leszek egyenlő az éjszakás kurváiddal- csattant fel.

- Nem is kértelek erre. Régebben sokkal több időt töltöttünk együtt - sóhajtottam fel és elhúzódtam tőle. Kifejezetten nem tetszett a viselkedése. Egyszerűen már lassan ott tartottam, hogy fogalmam sincs, hogy hogyan viselkedjek vele. Van amikor közelebb enged magához, viszont aztán hirtelen gondol egyet és ellök, én pedig csak nézek értetlenül.

- Mert akkor nem nyomultál így.

- Aj, Titanilla. Én is érzem, ahogy minden érintésemre megfeszülsz. Hiába tagadod, hogy kibaszottul kívánsz - válaszoltam én is a szemöldökömet ráncolva neki. Nagyon úgy próbálta kelteni a közöttünk lévő szituációt, hogy egyirányú, csak az én oldalamról viszont a való életben talán őrá jobban hatással vagyok én mint fordítva, ugyanakkor nem panaszkodom. Szeretem, hogy hatással vagyok rá.

Szavaim hallatán már csak a szemeit forgatta és kifelé bámult az ablakon. Újra közelebb csúsztam hozzá, kezemet egyenesen a combjára csúsztattam a szoknyája felhasítása alá, miközben ajkaim a nyakát kezdték harapdálni és szívni. Felsóhajtott és láttam, ahogy görcsösen szorítja az ülést, nagyon zavarhatja a nyomulásom tényleg.. Ahogy kezei becsúsztak az ingem alá és simogatni kezdte a hasam a szívem vadul kalapálni kezdett a mellkasomban. Annyira gyengédek és szokatlanak nekem az érintései. Ajkam vadul falta a nyakán a vékony bőrt, miközben ő lassú mozdulatokkal vetkőztetett félmeztelenre. Szinte ahogy teltek a percek úgy engedett egyre jobban fel. Láttam, ahogy az ajkába harap, miközben végignéz rajtam, én pedig már csak a látványtól is kemény lettem. Nem bírtam tovább, ajkamat erőszakosan nyomtam az övé ellen. Bírta a tempót, a nyelve már ismerősként köszöntötte az enyémet és kezdett érzéki táncba azzal. Közben kezem a ruhája cipzárjához siklott és lassan lehúztam azt róla, mióta megláttam benne erre vágytam. Elszakadva tőle végigfektettem őt az ülésen és felé hajolva lehúztam róla a ruhát. Szemeim azonnal elkerekedtek, mivel nem viselt alatta melltartót, csupán egy fekete tangát. Merevedésem már majd átszakította nadrágom anyagát, nem hittem el, hogy a puszta látványától ennyire beindulok. Hihetetlen.

- Kibámultad magad? – szólalt meg nem sokkal később.

- Csak nem többre vágysz, baby? - húzódott sunyi mosolyra a szám, miközben felpillantottam a szemébe a testéről.

- Istenem Harry, ne kínozz – nyöszörgött.

- Mondd, mit csináljak – hajoltam közelebb hozzá és direkt nem értem hozzá, mindössze a leheletemmel kínoztam a nyakát.

- Érints meg – suttogta olyan hévvel, hogy le kellett hunyni a szemeimet, hogy lenyugodjak egy kicsit. Kezeimet melleire tettem és lassan gyúrni kezdtem azokat. Annyira tökéletes volt minden porcikája, mindig rajongással néztem. Kezemet végigcsúsztattam a hasán majd lejjebb, ahol érintettem a fekete csipke nedves anyagát. Azonnal felsóhajtott, és csak még kívánatosabb lett, ahogy mellei megemelkedtek minden egyes sóhajával. Ujjaimat eltüntettem benne és élvezet volt nézni, ahogy egyre inkább az orgazmus határaihoz lép, és a nevemet sóhajtozza.

LoveGame Where stories live. Discover now