XIII. Szabadabb

8.5K 308 13
                                    

Sziasztok!  jó olvasást, várom a csillagokat és kommenteket ha tetszik :) xx M.


Harry szemszöge

Nem sokkal később éreztem, ahogy Tina megfeszül a karjaimban. Értetlenül pillantottam rá, majd a felénk közeledő alakokra. Ahogy közelebb értek megismertem én is Winniet, tudni illik pár hete őt vittem haza. Azt hiszem Tina elég jól megnézte, ha már most is ilyen távolságból megismerte és felhúzta magát.

- Ki hívta ide? – néztem körbe.

- Na mi van Harry, gáz a szemébe nézni miután betetted neki? – nevetett fel Zayn, mire Tina lehajtotta a fejét. Szinte láttam magam előtt keserves arckifejezését. Én nem gondoltam, hogy ennyire zavarja.

- Hello srácok, mi újság? – ért végül hozzánk a két lány, én pedig nagyot sóhajtottam. Oké, aznap este jó parti volt, de onnantól nem nagyon kívánom a társaságát. Éppen elég volt addig hallgatni az idegesítő hangját és vihogását, amíg befűztem. Tina nagy sóhaját hallva körbeöleltem egyik kezemmel a mellkasát, másikkal a derekát és szorosan a karjaimba vontam. Akartam, hogy érezze, hogy ő nem versenghet egy ilyen lánnyal, mint Winnie. Ők ketten Ég és Föld.

- Nem megyünk? – pillantott rám hátra.

- De, mehetünk - bólintottam.

Azonnal lepattant az ölemből és a többiekhez ment elbúcsúzni két-két puszival. Láttam, ahogy Sophiával sugdolóznak valamit, míg nekem Zayn hajtotta a hülyeségét, hogy fektessem ma meg, ugyanakkor tudtam, hogy csak poénkodik. Később már csak Winnie vinnyogó hangjára pillantottam hátra.

- Nem férsz el?- csattant fel Tina. Nos igen, nem feltétlen kell félteni.

- Már ne haragudj, de te jöttél nekem és ne merészelj ilyen hangnemet használni velem.

- Oh bocsi, ekkora seggel nem csoda hogy nem tudnak elmenni melletted az emberek. És a hangnem? Ugye megfelelt így, Winnie?- kérdezte gúnyosan Tina, mire mindenki nevetni kezdett. Én sem bírtam ki, így inkább átkaroltam és magam után húztam a kijjebb parkoló autóm felé.

- Még a végén balhét csinálsz, kislány.

- Lesz még ma több csaj akihez közöd volt? – válaszolta hidegen és lerázta magáról a kezeimet. Nagyot sóhajtva mentem utána és próbáltam csöndben lenyelni a féltékenységét. Mi lenne, ha együtt lennénk? Ezzel kergetne az őrületbe.

Egész úton csöndben volt, csak bámult ki az ablakon, én pedig inkább nem firtattam a dolgot. Miután a ház előtt leparkoltam azonnal kipattant a kocsiból, de gyorsabb voltam nála. Becsuktam mögötte a kocsim ajtaját és nekinyomtam. Dús ajkai szinte hívogatták az enyémet, ahogy mindig. Viszont mire megcsókolhattam volna lehajtotta a fejét és kitért a csókunk elől. Utáltam mikor ezt csinálta, jó párszor csókolóztunk már, mégis ilyenkor úgy viselkedik mintha az első lenne.

- Nem leszek egy újabb pipa a hülye listádon. Menj vissza, úgy láttam van választék – tolt el magától és sietősen hazament. Dühösen vágtam rá fekete kocsim tetejére, nem tudom elhinni, hogy így fel tud húzni. Hogy lehet ennyire nehéz eset?


Tina szemszöge

A kapcsolatom Harryvel mostanra a lehető legzavarosabb. Néha már bennem van, hogy a legjobb nem találkozni, mert csak még mélyebbre ásom magam a szakadékban. Így is nehéz lesz belőle kimászni. Ugyanakkor nem olyan egyszerű ez, hiszen talán mostanában még jobban szeretek vele lenni, mint eddig. Már feloldódtam mellette, és szorongás helyett inkább izgatottság kerít hatalmába ha tudom, hogy látni fogom. Könnyebb lenne viszont ha megpróbálnánk baráti távolságot tartani, hiszen túlzottan is játékos hírében áll, aki bármikor kihasználja a nőket és akár mennyire is kedvelem, félek velem is ezt teszi majd.

LoveGame Where stories live. Discover now