"Onlar"

1.9K 104 58
                                    

(Şarkıyı açın bitsede açın döne döne açın ama sona doğru kapatın acıklı yerlerde açın neyse😂)
Defneden
Asansöre binip yukarı çıktım acaba Ömere şimdi mi söylesem yoksa evde mi? Yada daha özel bi anda. Hamileyim... Asansörden inip Deryanın durduğu yere baktığımda herkes Ömerin odasına bakıyodu gözümü Ömerin odasına kaydırdım------
Kendime gelmeye çalıştım Ömer Fikreti öpüyodu. Ömer kendini geri çekip beni gördüğünde ilk çalışanlara sonra bana baktı herkes bana bakıyodu üstümde bi baskı hissettim. Sakin.. sakin ol Defne.. iyi olman lazım... Ömer yanıma gelince Derya meraklı meraklı bize baktı beni herkesin içinde rezil ettin Ömer. Fikreti öptü şimdi benim yanıma neden geliyo?! Sinan bey bana baktı.
Ömer: Açık---
Yazardan
Defnenin Ömere tokat atmasıyla herkes şok oldu Ömer daha çok şaşırdı. Çünkü böyle bir tepki beklemiyodu. Sinan ikisinin yanına gitti ve onlara bakanları dağıttı.
Sinan: Defne gel.
Defne: Lanet olsun.. seninle evlendiğim güne lanet olsun!😬
Sinan Defneyi dışarı çıkardı. Ömer odasında duran Fikrete baktı ve hızla yanına gitti.
Ömer: Bilerek yaptın! Eline ne geçti?!
Fikret: Ömer ben---
Ömer Fikretin kolundan tutup odasından dışarı çıkardı ve kapısını hızlıca kapattı.
Herkes Fikrete bakınca Fikret aşağıya indi.
Defneden
Sinan beyle şirketin önündeki banka oturduk benim bu kadar ağlamama şaşırmıştı.
Sinan: Ağlama artık.. Defne beni de üzüyosun. Ömerin seni--
Defne: Konuşmasak.
Sinan beyle konuşurken şirketten çıkan Fikreti gördüm ve yanına gittim ne kadar Sinan bey tutmaya çalışsada.
Defne: Bak biz Ömerle evlendik neden hala kocama sarkıyosun?! Senin bu yaptığına ne denir haberin var mı?! O adam benim kocam!
Sinan: Tamam Defne Fikret gidiyo zaten-
Fikret: Evet senin kocan ama ben zorla öpmedim dimi? Zaten gidiyorum sende kocana sahip çık adam senden nasıl sıkıldıysa önüne gelenin dudaklarına yapışıyo.
Defne: Sen ne diyosun ben seni öld--
Sinan: Defne! Defne! Durr!
Ben Fikretin saçına ulaşmaya çalışırken Sinan bey beni engelledi. Sakın ona bakma.. ama ya haklıysa Ömer benden sıkıldıysa.. Ömer yüzünden yediğim laflara bak. Kaldıramıyorum artık ben...
Sinan: Defne nereye??
Defne: Eve gidicem.
Sinan: Ben seni bırakıyım.
Sinan beyle eve gittik ben koltuğa oturup sakin olmaya çalışırken Sinan beyde yanıma geldi.
Sinan: Bak ne desen ne yapsan haklısın. Sana engel olmıycam ama lütfen ikiniz içinde doğru olanı seç. Öfkeyle karar verme.
Tabi Ömerle boşanırız sanıyo ama nerden bilsin benim hamile olduğumu. Kocama hamile olduğumu söylemeye mutlu mutlu giderken beni aldattığını gördüğümü.. gerçi hamile olsam ne fark eder olmasam ne fark eder sanki boşanmak istiycem. Keşke bu kadar sevmeseydim Ömeri.
Defne: Ben çok mutsuzum. Sinan bey ben artık ne tepki vericeğimi bilmiyorum. Ömere çok kızgınım onun yüzünden o kadından neler duydum. Sizde gördünüz.
Ben bunları söylerken kapı çaldı.
Defne: Ben bakıcam.
Sinan: Sakin ol.
Defne: Mümkün mü?
Kapıyı açtığımda Ömere baktım. İçeri girdi Sinana baktı ve bana döndü. Elindeki çiçekleri verdi. Ne çiçeği yaa?!!
Ne çiçeği?! Yediririm ben bu çiçeği ona.
Sinan beyde Ömere çok kötü bir şekilde baktı. Çiçeği Ömere sertçe geri verdim.
Defne: Dalga mı geçiyosun sen?!😆 He dalga mı geçiyosun benimle?!!!!
Ömer: Defne dinlesene beni-
Defne: Neyi dinliyim! Benden nasıl sıkıldığını mı?!!! Neyi anlatıcaksın?! Fikreti nasıl öptüğünü müüü!!! Ömer cevap versene!!
Ömer: İnanamıyorum  sana cidden..
Defne: Asıl ben sana inanamıorum Ömer!! Ben inanamıyorum! Beni aldatmışsın gitmişsin kadına vantuz gibi yapışmışsın bide çiçek almış! Dalga geçiyo sanki yaa!! Çocuk mu kandırıyosun sen !??
Ömer: Saki--
Defne: Sakin falan olmıycam tamam mı?!! Sinan bey sizde bir şey deyin ya! Çocuk mu kandırıyosun çiçek getirmiş bide! Kafayı yicem valla çıldırcam!!!
Ömer benim kollarımı tuttu.
Ömer: Yeter!!!
Kollarımı bırakıp devam etti.
Ömer: Bu ne ya! Ne bu sinir? Ben biliyorum senin sinirin neden! Hamilelik testi negatif çıktı diye böyle yapıyosun! Şımarıyosun çocuk gibi!! Biliyo musun o test iyi ki negatif çıkmış çünkü senden anne falan olmazdı!!
Ömerin yüzüne bakmak istemiyorum. Söylediklerini düşünerek söylemediği için sonradan farkına vardı ne kadar ağır olduklarını. Ağırdı sözleri ama o benim hamile olduğumuda bilmiyodu. Bilse sözlerinin gerçek ağırlığını ve o ağırlığın beni ne kadar ezdiğini.. Ömerin yüzüne bakmadan yukarı çıktım bu sefer ben değil o gidicek! Benden.. bizden uzak durucak. Şimdi belkide benim eşyalarımla inmemi bekliyo ama hayır.. Elime Ömere ait ne geldiyse hepsini merdivenden aşağıya firlattım.
Defne: Git evimden. İstemiyorum seni.
Şimdi de ev benim derse üstüne atlıycam ama hiçbir şey demeden eşyalarını topladı ve evden çıktı. Sinan beyde onunla çıktı bende yukarıda ki yatağa yattım. Az önce yaşananlar bile yormuştu beni. Ömerin beni kırmasına alışmıştım ama bu sefer bebeğimede kırdı..
( İsterseniz kapatın bence kapatın.)
Ömerden
Sinan: Aferin git daha burnun dikine.
Sinan yanımdan gitti. Kadın geldi beni öptü ben ne yapıyım? Dinlemiyo ki.. Neyin tiribini atıyo. Çocuk çocuk davranıyo. Fazla mı gittim üstüne keşke hamilelik olayını karıştırmasaydım. Sonuçta Defne iyi bir anne olamamaktan korkuyodu bende olamazsın dedim. Çok mu kırıldı? Kafasına takmaz ki biliyo iyi bi anne olucağını benim söylediğime mi bakıcak.
Sinanı peşinden arabama binip onu takip ettim. O benden önce varmıştı.
Ömer: Sinan! Bekle.
Sinan: Ömer.
Ömer: İçeri geçsek.
Sinan: Bu sefer sen haklı değilsin. Hatta belkide hiç haklı olmadın.
Ömer: Ben anlamıyorum Fikret beni öptüyse benim ne suçum var.
Sinan: Biz şirketten çıkınca Fikretle Defne tartıştı. Fikret kocana sahip çık senden sıkılmış falan dedi. Yani senin onu öptüğünü söyledi.
Ömer: Ama beni dinlemedi.
Sinan: Yapma Ömer. Çiçek alıp gelmişsin. Ben olsam o çiçekleri sana yedirirdim😏😄 Defne az bile yaptı.
Ömer: Hamilelik olayına kızmış mıdır?
Sinan: Kırılmıştır. Sen rüyanda görürsün çocuğu artık😄.
Ömer: Peki ne yapıyım ben şimdi.
Sinan: Bugün burda kal sonra gidersin kalbini kırmadan konuşursun.
Ömer: Destek oluyosun yani bana.
Sinan: Olmıyım mı?
Sinana sarıldım.
Ömer: Kardeşim.😄👊🏻
Sinan: Kardeşim.👊🏻

://::::::::://///::::////::::::////////:::::://////:::

Defneden
Gözlerimi açtığımda hava kararmıştı uyuya kalmışım. Aşağıya indim canım hiçbir şey yapmak istemedi acaba Ömer nereye gitti? Gitsin Fikretine. Götürsün nereye gidiyosa Fikretciği. Gider mi Fikretle. Saçmalama Defne ne diyosun? Nereye gidiyo o acaba. Of.. ne saçmalıyosam. Ben Ömere hamile olduğumu nasıl söyliycem mesala bunu düşünsem. Ciddi miydi? Olmaz mı benden anne.. insan kızgınken doğruları söylermiş ben testin negatif çıkmasına üzülürken Ömer seviniyo muydu nasıl olsa Defneden iyi bi anne olmaz mı diyodu. Hemde hava kararmış ben akşam korkarım burda tek başıma koca ev sonuçta bide hamile olunca. Sinan bey biliyo mudur nerde olduğunu.
-------------------------------------------------------
Defne: Alo Sinan bey. Nasılsınız?
Sinan: Aa Defne!
Ömerden
Ömer: Defne mi ?
Sinan: İyiyim sen nasılsın?
Defne: Kötü. Size bir şey sorcaktım?
Sinana yaklaşıp konuşmakarını dinlemeye başladım.
Sinan: Tabi sor.
Defne: Ben şimdi Ömere git dedim ya. Gitti.
Sinan: Sen cidden kötüsün.
Defne: Ömerin nerde olduğunu biliyo musunuz?
Sinan: Sen ne yapıcaksın ki Ömeri? Kızgın değil misin?
Defne: İnsan işte yalnız kalınca bi arıyo Ömeri ama yani istediğimden değil. Ya ben biraz korkuyorum yani sonuçta koca ev siz belki biliyosunuzdur nerde olduğunu.
Sinan: Yanımda söyliyim mi gelsin mi?
Ömer: Ver bana telefonu.
Defne: Vermeyin Sinan bey.
Sinanın elinden telefonu aldım. Demek korktun yalnız kalınca Defne.
Ömer: Efendim Defne.
Defne: Versene Sinan beye ya bir şey konuşuyoduk biz.
Ömer: Cık. Olmaz. Korkuyo musun?
Defne: Sana hala kızgınım. Ayrıca korkmuyorum.
Ömer: İyi. Korkarsan gelirim yani ama diyosan illa ben onlarla yalnız kalıcam.
Defne: Onlarla?
Ömer: Korkma diye söylemedim ama neyse boşver.
Defne: Ömer onlar kim?

Defneden
Ömer telefonu kapattı. Allahım onlar kim yaa?! Ev de bir şey mi var. Yok canım korkutmak için söylemiştir dimi.. İşte ben korkucamda onu arıycam. Yok artık. Sen git Fikreti öp sonra "onlar" falan de korkut. Arkamı kontrol ederek yukarı çıktım. Bebeğim sende mi korkuyosun. Korkma ben varım ben korkmuyorum çünkü sen varsın. Yanımda ki defteri alıp yazmaya başladım.
Test negatif çıkınca çok üzüldüm bebeğim babana söyledim o da üzüldü ama hep mucizelere inanmamız gerekirmiş. Doktora gittiğimde hamile olduğumu öğrendim. Babanın daha haberi yok.. belkide olmaz. Korkuyorum. Ya senden iyi anne olmaz derse yine.. her kızdığında bana bunu söylerse. Barışamazsak.. söyleyemezsem babana varlığını. Belkide bir gün bunları birlikte gülümseyerek okuruz. Seni seviyorum.. ve bekliyorum.. mucizem...😽

00.00
Gelen tıkırtıyla uyandım. Bu saatte bu ne "onlar" mı geldi acaba? Ay Defne saçmalama onlar ne ya? Yürek yiyip merdivenlerden inmeye başladım.
Defne: Ömerr! Ömer! Sen misin?
Defne: Ayh. Çok karanlık. Onlarr!! Siz misiniz. Ömer! Onlar mı geldi?
İndiğimde salonda birisi vardı. Onlar!
Defne: Aaaaaa!

Ömerden
Sinan: Gidiyosun da acaba Defne kızmaz mı sana kardeşim?
Ömer: Konuşalım bi. Hem kalbini de kırdım ve belli ki korkmuş. "Onlar" yemesin sonra.
Sinan: Çok yaratıcısın. "Onlar" oğlum.😹😹
________________________________
Eve girdiğimde ışıklar kapalıydı. Sonra merdivenden sesler geldi bende eşyalarımı koltuğa koyup döndüm Defne çığlık attı.
Ömer: Defne?
Defnenin yere yığılmasıyla yanına koştum.
Ömer: Defne? Defne aç gözünü. Defne?

SON.
Şimdi bir şey anlatcam dinleyin ben ilk şarkıyı unutursun yaptım ama sonra dedim neyi unutuyo noluyo ne manağğğ? Ama bayaa uymuştu ben bu şarkının hep dizide çalmasını istedim fakat dün çok saçma bir yerde çaldı Ömer terk ederken ya da Ömer gelmeden önce Defne Ömerden kalan şeylere bakarken eskiyi hatırlarken Ömerin onu nasıl terk ettiğini falan hatırlarken çalsın isterdim bundan öncede şöyle hayal etmiştim sezon finalinden önce yani işte Ömer öğrenicek bi not bırakcak ya da bağırcak çağırcak gitcek Defne gelinlikle ilk bi kalcak sonra aşağıya incek falan çok iyi olurdu ama gelinliği falan kabarık olcaktı sonra ben bunları düşünürken bu şarkı tatlı intikamda çaldı bende artık çalmaz kiralık aşkta dedim ama yanılmışım. Bu bölüme uydu mu peki? Cry. Çok konuştum dimi?
Sınır:
60 vote
45 yorum🙈
1484 kelime🎈

Deföm 2.sezon Where stories live. Discover now