Mucizemsin

2.5K 87 27
                                    

( Şarkıyı ben yazınca açın.)

Ömer: Yani ayırdı mı bizi? Amacına  ulaşabildi mi?
Defne: Ömer uyuyalım mı artık?
Ömer: Tamam DEFNE! Sen nasıl istersen...
Defne koşarak yukarı çıkar. Ömerde peşinden gider ve yastığını alır.
Defne: Napıyosun?
Ömer: Ben koltukta yatarım
Defne: Hani gitmiycektin? Söz vermiştin...
Ömer: Bir şey istersen aşağıdayım.
Defne yatağa yatar bir o tarafa bir bu tarafa döner uyuyamaz saate bakar. Ömer uyumuştur diye düşünüp aşağıya iner.
Ömer: Defne
Defne: Ö-Ömer sen uyumadın mı?
Ömer: Hayır da bi sorun mu var?
Defne: Ha. Yok yok ben şey yapcaktım öyle bi hava alcaktım.
Ömer: Tamam.
Defne: Tamam.
Defne bahçeye çıkar. Koltuğa oturur temiz havayı içine çeker ve içeri girer.
Defne: Sen hala uyumadın mı?
Ömer: Uykum kaçtı.
Defne: Hmm... Rahat değil mi?
Ömer: Yok canım uyurum ben sen yat!
Defne: İstersen gel yani yanıma.
Ömer: Yok sağol.
Defne: Amacına ulaşmış.
Ömer: Anlamadım.
Defne: Fikret diyorum... Amacına ulaşmış.
Ömer: Neden? Ayırmış mı bizi.
Defne: Yanımda uyumak bile istemiyosun.
Der ve yukarı çıkar. Defne uyur Ömerde yanına çıkar. Defneye sarılır.
Defne: Ömerrrr yapmaa yapmaa lütfennn
Ömer: Defne ne oldu ?
Defne: Hayır hayır beni bırakma... Yalvarırım ...
Ömer: Defne kabus görüyorsun uyan ben yanındayım.
Defne ağlayarak uyanır bi an panik olur ama yanında Ömeri görünce sakinleşir. ( Şarkıyı açın.)
Ömer: Gel... Tamam geçti
Defne: Çok kötüydü
Ömer: Anlatmak ister misin?
Defne: Evet. Ama rüyamı değil. Masal yani masalımız. Biliyo musun Ömer benim babam küçükken bana hiç masal anlatmazdı ne zaman istesem büyüdün derdi hep abim anlatırdı. O yüzden çok fazla bilmiyorum masal anlatmayı ben ama sana yaşadığım masalı anlatıcam.
Bir varmış bir yokmuş Bir tane kız varmış anneannesi kardeşi ve abisinden başka kimsesi yokmuş ama abisi bir kaç gündür eve gelmiyormuş. Bir gece kız anneannesini sakinleştirememiş ve abisini bulmaya gitmiş.
Abisini tefeciler kaçırmış kızı görünce abisi git gelme demiş ama kız gitmiş adamlardan birinin üstüne atlamış adam kızı sertçe indirip abini görmek istiyosan sana 24 saat veriyorum abisini seven parayı getirir demiş. Kızın abisini götürmüşler borç 200.000 lira kız oturmuş ve ağlamaya başlamış ona bir mucize gerekiyormuş. Eve gitmiş anneannesine çaktırmamış demiş ki yarın restauranta gidince belki patron bir kısmını verir bi şekilde bulurum ama ertesi gün onu bi adam zorla öpmüş. (Defnenin gözleri dolar.) Sonra içeri girdiğinde patronu kovuldun hem geç geldin hemde müşteriyi öptün demiş. Kızda evine gitmiş sonra dışarı çıktığında yanına kız kardeşi gelip " Şu teyze seni arıyo" demiş. Kızda yanına gitmiş kadının. Kadın anlatmaya başlamış derdini. "Merhaba Defne ben Neriman şimdi bizi ablanla yalnız bırakır mısın? Biraz konuşalım" demiş kızın kardeşine
Sonra kıza dönmüş. " Mucizeleri senin için yaratırlar." Demişti aklımdan çıkmadı  biliyo musun hiç ? Neyse masalıma döniyim. "Sana bir iş teklifim var güzel ve eğlenceli bir iş bir adam var onu kendine aşık ediceksin kim olduğunu sorma bana bir kız lazım bu adamı kendine aşık edip evlenicek sonundada çok büyük para kazanıcak." Kız kadına birazcık bağırır ve istemez tabii ki kadın devam eder. "Ayy korkma sadece bir oyundan ibaret olucak. Eğer teklifimi kabul edersen adamın büyük bir şirketi var orada asistanı olucasın."
Kız " Yok çok teşekkür ederim ama yok size iyi günler" der ve kalkar tam gidicekken " sana 400 tam 400.000 bin lira veririm"  kız kadının yanına döner ve oturur.
Ömer: Pa-Para için yani
Defne: Kesme lütfen. Kadın " Yapman gerekenleri bir bir anlatıcam sen adamı kendine aşık ediceksin ve evleniceksin. Plan bu basit be kusursuz." Kız " Ee sonra"
Kadın devam eder " Evleniceksiniz ertesi gün sen herşeyini toplayıp gidiceksin." Kız  hemen yapalım der. Kadın " Ay daha öğreniceğin çok şey var " kız " Hayır yani neden ben? "
Kadın kartını kıza uzatır karar verince aramasını ister kızda ilerleyen zamanda parayı bulamıycağını anlar ve kabul eder. Ama kız şirkete  gidince aşık olduğu Adam yani Sinan beyin ortağı olduğunu öğrenmiş  kız tabi Sinan beye aşık ilk zamanlar ama zaman geçince yani Sinan beyle konuşunca onun ne kadar iyi bir dost olduğunu ve yavaş yavaş adama aşık olduğunu anlar. Sinan bey Neriman hanımla konuşur oyun bitsin der ama kadın kabul etmez ve Sinan beye oyun bitti deyip onu devre dışı bırakır. Ama Sinan bey gidip kıza der ki oyun bitti özgürsün kız bunu duyunca Ömere yani adama olan aşkını gösterebilir ama daha sonra kadın kıza oyunu bitirmediğini söyler ama iş işten geçmiş kız ve oğlan birbirine aşıktır ve dağ evine giderler. Kadın ordada rahat bırakmaz onları " İyi habarlerde hep saklanıyo hiç naz yapma hemen evlenin sonrada gidersin o da 2 gün ağlar sonra unutur erkekler böyledir." Demiş. Kız adamı  terk etmekten korkmuş aslında o sonradan üzülmesin diye hemen dağ evinden kaçamış. Necmi bey yani kadının kocası Ömerin amcasıda engellemeye çalışmış ama kimse kadını durduramamış. İşte böyle kız hep sıkışmış  bir taraftan Neriman hanım bir taraftan Ömer... En sonunda bir kız gelmiş Fikret onunla dost olurlar Fikret Defneye parayı teklif eder Defnede kabul eder borcunu öder. Oyun biter ama aslında yeni başlıyodur çünkü Fikret Ömere aşık olur vee en kötüsü Defnenin mucizesi Ömer olduğu gibi ( Defne ağlamaya başlar.) Ömerin mucizeside Fikrettir. Kız korkar adam öğrenirde Fikrete gider diye. Fikret en sonunda giderken her şeyi anlatan bir mektup bırakır. Onuda Ömerin şöförü okur ve kıza ya Ömere söyle yada ben söylemek zorundayım der. Bu bizim masalımız bizim mucizemiz. Sonuçta her masalda bir mucize vardır. Sen benim MUCİZEMSİN...
Defne Ömere bakar Ömerde ağlıyordur.
Defne: Özür dilerim...
Ömer: Dileme çünkü ben seni...

Ömer ne diycek acabaaa????
Bana bir masal anlat Ömeğğğğğğrr
Bilgi sayfamda detaylar var Ömer hayır dicekmiş belki gidince evlenmiştir😏
Sınır:
Vote: 8
Yorum: 25
888 kelime 🙈💗🍭🍪

Deföm 2.sezon Where stories live. Discover now