★28★

6.4K 290 16
                                    

Louis

Zobudil som sa na slnko ktoré mi svietilo do ocí a povzdychol som si. Pomaly som sa posadil a pretrel si oči. Harry vedľa mňa nebol, bola tu len rozhádzaná perina. Vymotal som sa z postele a obmotaný perinou som sa vydal hľadať Harryho. Ani som moc hľadať nemusel, zaviedla ma tam vôňa raňajok. Boli to tousty.

Po raňajkách sa Harry išiel obliecť a obliekol si oblek ako pravý riaditeľ. Ja som medzitým ponachádzal moje oblečenie zo včera a obliekol som si ho. Potom sme sa spoločne vydali do garáže kde sa ma Harry opýtal. "Ktorým autom chceš ísť?" pozrel na mňa. Začal som sa obzerať až po kým moje oči nepadli na Range Rover. "Tým bielym Range Roverom," toto auto sa mi neuveriteľne páčilo.

S Harrym sme sa zastavili ešte doma aby som sa mohol prezliecť aj  ja. Oblečenie mi vyberal Harry a vybral obyčajnú bielu košeľu, skinny a k tomu moje obľúbené vansky. Vlasy mi len prehrabol rukami zo slovami 'rozcuch je sexi' a mohli sme ísť. Ešte som pozdravil mamu a už sme vychádzali z domu.

"Lou? V tej skrini pri stene by mal byť zakladač s menom Lancaster. Dones mi ho prosím," usmial sa na mňa Harry a ja som sa vydal hľadať. Po chvíli som mu ho doniesol a on tam vložil nejakých pár papierov a potom som išiel zakladač vrátiť.

"Louis prosím ťa, vytrieď tieto papiere podľa mien alebo názvov firiem a potom ich podľa toho pozakladaj do zakladačov. Zatiaľ nám skočím pre obed, keďže dnes nie je čas na to aby sme odbehli," dal mi pusu a už ho nebolo.

A tak som sa s povzdychom pustil do triedenia asi tristo papierov ktoré mi Harry doniesol. Mal som vytriedenú väčšiu polovicu keď sa Harry vrátil a doniesol mi syrovú pizzu ale prekvapilo ma, že on má len šalát. "Prečo máš šalát?" prekvapene som na neho pozeral. "Udržujem si líniu a ani nie som moc hladný. Ale tebe som doniesol pizzu pretože som si stihol všimnúť že máš bezodný žalúdok rovnako ako Niall," zachcechtal sa a napichol si na vidličku kus uhorky.

Pokrčil som ramenami a začal sa napchávať pizzou. Keď som po pol hodine žutia dojedol, tak som si umyl ruky a vrátil som sa ku práci.

Domov ma Harry odviezol okolo piatej. Rozlúčilu sme sa bozkom a potom som sa rozutekal dnu keďze pršalo.

Bdjdidjshdod
9 častí za nami
Epilóg pred nami😘😘

Sexting || L.S || ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat