★24★

10.6K 335 69
                                    

Louis

Cesta výťahom na horné poschodie sa mi zdala ako večnosť. A zrejme som nebol sám keďže ma Harry natisol na stenu výťahu a prisal sa mi na pery.

Už som to napätie nemohol vydržať a tak som sa rozkrokom začal obtierať o jeho stehno a vzdychať mu do pier.

Keď sa výťah otvoril, rýchlo sme s neho vyleteli a za pár sekúnd som bol natlačený na stene jeho kancelárie a naše jazyky zvádzali bitku.

Pomaly sa odo mňa odtiahol a začal ma vyzliekať. Najprv sveter, potom nohavice s boxerkami. Za ruku ma odtiahok k sedačke kde si ma prehodil cez kolená a sklonil sa k môjmu zadočku a o malú chvíľu som cítil jeho vlhký, teplý jazyk ktorý kmital cez moju dierku.

"Oh Daddy," zaklonil som hlavu a užíval si jeho jazyk.

"Mhhh," zastonal Harry a odtiahol sa. Oblizol si pery a prisal sa mi na krk kde mi začal vytvárať bolestivé znamienka. "Hazz," vydýchol somna posadil sa. "Daj to dole," poťahal som za jeho košeľu.

Onedlho bol už aj Harry nahý a mohli sme prísť k tomu hlavnému. Pomaly sme pristúpili k veľkému dubovému stolu uprostred miestnosti. Srdce mi hlasno bilo keď ma Harry zatlačil na dosku stola.

"Fuck baby. Teraz vyzeráš tak dobre," zavrčal Harry a na zadok mi priletela rana. "Daddy," zastonal som a čelo som položil na stôl. "Daddy, prosím. Potrebujem to," zakňučal som.

"Neboj láska, už to nebude dlho trvať," pobozkal ma na krk a zohol sa do poslednej zásuvky z kade vytiahol lubrikant a kondómy. Nalubrikoval si tri prsty a následne do mňa jeden vsunul. Keď sa nestretol so žiadnym odporom a odpoveďou mu bol môj vzdych tak pridal aj druhý prst a začal nimi pohybovať.

Netrvalo dlho a rozťahovali ma tri Harryho prsty ktoré narážali na moju prostatu a ja som bol jedno veľké, vzdychajúce klbko. Zrazu Harry zo mňa vytiahol svoje prsty a ja som zakňučal nad pocitom prázdnoty a chladu.

Počul som šušťanie, Harry si zrejme dával kondóm a následne ma za boky chytili dve silné ruky a do môjho vstupu bol vsunutý obrovský penis.

Z očí mi vyhrkli slzy a bol som rád že Harry čakal a nezačal sa hneď pohybovať. Harry ma začal bozkávať na krku a na chrbte a bolesť pomaly odoznievala. "Môžeš," vykoktal som zo seba.

Cítil som ako sa Harry pomaly vysunul a jemne prirazil späť. Bol to nepopísateľný pocit. Ten pocit v bruchu, ten uzol ktorý sa uťahoval každým prírazom. "Daddy!" zaklonil som hlavu a nechty zaryl do dosky stola. "Páči sa ti to baby?" potiahol ma za vlasy a pritiahol ma k sebe. Mohol som cítiť ako sa jeho brucho napína každým prírazom a cítil som aj jeho splašený dych na ramene a jeho hlasné stony sa mi ozývali v ušiach.

Harry začal prirážať ako stroj a v jeho penise cukalo. Od orgasmu som nemal ďaleko a bolo to aj počuť. Moje vzdychy boli tak hlasné, že ma museli počuť aj na prízemí. "Harreh...ja..ja, Agghhhr!" zakričal som a mojim telom otriasali vlny orgasmu. Harry do mňa naposledy prirazil a z hlasnými nadávkami sa urobil.

Položil sa na môj chrbát a vydýchaval sa. Ale v tom sa otvorili dvere.....

Ďalšia čaaaasť😘😘  síce neskoro ale predsa len

5 častí za nami
5 častí pred nami♥

Sexting || L.S || ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat