★26★

7.1K 343 45
                                    

Louis

Keď sme sa vrátili k Harrymu, bol zažratý v papieroch a tak som si s Niallom sadol na sedačku a rozprávali sme sa. Ale po chvíli už musel ísť a tak som išiel za Harrym.

"Nechceš niečo?" objal som ho. "Ak by si mi doniesol karamelové frappé so Starbucksu oproti bol by som rád. "Jasné, hneď som späť," pobozkal som ho na líčko a išiel som kúpiť kávu.

Na kelímok som nechal napísať 'Love'. Keď som vošiel tak všetci na mňa hádzali pohŕdavé pohľady. Snažil som sa nevšímať si to.

"Na ktoré ideš poschodie?" spýtal sa ma jeden chalan ktorý nastúpil. "Nič v zlom, ale nejako sem nezapadáš, vyzeráš ako dieťa a si inak oblečený," premeriaval ma pohľadom. Nadvihol som obočie. "Ty môžeš mať jedine tak v piči kto som a čo tu robím," odfrkol som a vystúpil som keďže výťah zastal. "Kam ideš? Tu má kanceláriu len Styles!" Nasledoval ma celou cestou k Harrymu. "Nechaj ma na pokoji," otvoril som dvere od Harryho kancelárie. "Ale sem nesmieš!" skríkol na mňa. "Drž láskavo piču! Vieš o mne hovno! Takže choď láskavo do piči a nestaraj sa do mňa!" strčil som do neho mojou voľnou rukou a zabuchol za sebou dvere.

"S kým si sa to -" Haarryho prerušilo rozrazenie dverí a dnu vletel ten chalan. Zavrčal som. "Pán Styles! Toto drzé decko-" nenechal som ho dokončiť. Prerušil som ho fackou. "Nie som žiadne skurvené decko! Som asistent a priateľ tuto pána Stylesa tak ti radím aby si držal hubu a odkráčal už konečne do piče! A ak nie tak ti odtrhnem kokot napchám ti ho do prdele a prehodím ťa touto sklenenou stenou!" Skríkol som. Ostal tam zarazene stáť. "Kokot," zavrčal som, vystrkal som ho z miestnosti a zamkol som za sebou.

A Harry sa začal smiať. Naštvane som sa na neho otočil. "Čo sa smeješ? Ten debil mi vo výťahu hovoril že tu nemám čo robiť a že sem nepatrím! Že som decko a ty sa ako kokot smeješ," zakrútil som hlavou a kélimok mu tresol na stôl.

Urazene som sa posadil na sedačku a prezeral som si instagram. "Ale no tak, bolo vtipné ako ťa vydesene sledoval. A je to taký debil čo mi stále lezie do zadku. Už dlho rozmýšľam nad tým že ho vyhodím," prišiel ku mne a objal ma. Takého kokota treba vyhodiť von oknom a nie ho vyhodiť z práce," zamumlal som a Harry sa začal znova smiať.

Sassy Louuuis😂😂

Za nami je 7 častí
Pred nami sú 3 časti✨

Sexting || L.S || ✔Kde žijí příběhy. Začni objevovat