21♡-Lady Fitzgerald, Beyaz Karga & Ahtapot Yahnisi

2.2K 132 20
                                    


raftelinizohipsi 'nin muhteşem kalemini kendi kelimelerimle anlatmadan önce, 2018 wattys'in 'Uyumsuzlar' kategorisi kazananı olduğunu belirtmek isterim. Ve bence kazanmayı sonuna kadar haketmiş.🙏 Bildiklerinizi, okuduklarınızı bir kenara koyun. Bir nevi masanızın üzerindeki tüm detayları bir kenara itin ve tamamen bu muhteşem kitaba zihninizde yer açın. İçeriğe değinmiyorum... Ama muhteşem bir farklılık, cezbeden karakterler, yazarın sürükleyici anlatımı ve o koyu atmosfer. Mutlaka bakmalısınız...🙏

•Tanıtım•

"Uyuyamadığımız zamanlar vardır. Uyanamadığımız zamanlar vardır. Dağılıp yok olabileceğimizi düşündüğümüz zamanlar vardır.

Zaman gibi, gece yarısından sonrasıymışız gibi durağan ve akışkan olabileceğimizi düşündüğümüz zamanlar vardır.

Ve en sonunda, her şeyin mümkün olabileceğini düşündüğümüz zamanlar vardır. "

*Bu hikaye şiddetli bir sarkastik düşüncenin ürünüdür. Her türlü değer, ahlak algısı ve kişilik tanımları son raddede ve ardı sonu pek düşünülmeden, hangi laf nereye gidiyor çok da bakmadan eni konu yerilmiş, aşağılanmış ve üzerinden aşılıp geçilmiştir.

*Değerlerinizin ve yaşam şeklinizin böylesine hadsizce ve cüretkarca ele alınmasından rahatsızlık duyuyorsanız, lütfen rahatsız olmaya devam edin.

Kitap TavsiyeleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin