19♡-POBEDA

2.7K 148 18
                                    

oliveandturtle 'nin kaleminden bir muhteşem kurgu daha. Büyük bir kayıbın acısıyla büyüyen bir kız çoçuğu... İçinde ki sevginin köklerine yerleştirilmiş nefret tohumlarını o değil, şüpheleri suladı. İpek Özgen'in gücü üzerine düşen gölgesinden. Ve Atlas Dorukan, hem dağların, hemde ulaşılmazlığın zirvesinde. Mükemmel bir kalem, sürükleyici bir kurgu. İlk paragraftan, son paragrafa kadar olan sürenin nasıl geçtiğini anlamayacaksınız. Ben severek okuyorum. Bakmanızı öneririm🙏

Tanıtım•

İpek, ülkenin en ünlü dağcılarından biri olan Timur Özgen'in kızıydı. Babası sekiz yıl önce; en yakın arkadaşı Kenan ve Kenan'ın oğlu Atlas'la birlikte dünyanın en zorlu 7000'liği kabul edilen Pobeda Zirvesi'ne tırmanışı esnasında hayatını kaybettiğinde, İpek henüz on yaşındaydı.

En sevilenin kaybının acısıyla henüz baş edememişken, hayatın zor yönleriyle, ihanetle yüzleşecek, babasının ölümünün şüpheli bir ölüm olduğunu öğrenecek ve biten dostluğun ardından Kenan Dorukan'ın suladığı nefretin topraklarında büyüyecekti.

İpek Özgen, nefretin karanlık toprağında yetişen güzel bir çiçekti ve gücünü tutunduğu topraktan alıyordu. Babasının ölümünün ardındaki sis perdesini kaldırmak, ona saygınlığını geri kazandırmak ve Atlas Dorukan'ın kalbini kırmak için geliyordu.

Oysa Atlas ve İpek'i yıllar sonra yeniden bir araya getiren kaderin de kendince bir planı vardı.

*******

Derler ki, hayatta kalanın vicdani yükü ağırdır.

Atlas'ınki kendi hayatı kadar ağırdı.

Kitap TavsiyeleriHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin